Yowi
Nowy u?ytkownik

|
 |
« Odpowiedz #30 : Lipca 23, 2009, 17:52:59 » |
|
Nick: Yowi Wiek: M?odocian Rozmiar: Emm... Odpowiedni Waga: Wydajna xD Miejsce zamieszkania: Wola Zainteresowania: a&m, fantastyka, ksi??ki, kosmos(jest co? o kosmosie w TV - trudno mnie odci?gn?? od tego  ), sport. Ulubione Anime: GTO, Ouran HSHC Ulubione Mangi: Berserk, Claymore, Gantz, Bakuman. Ulubione Filmy: Rzadko co? ogl?dam... Ulubiona ksi??ka: Terry Pratchett, Tolkien itd. Ulubiony rodzaj muzyki: Rock, Metal. Ulubiona Potrawa: Hmm... Co by tu... O ju? wiem, kluski na parze! Ulubione Powiedzonko: ;p Kilka s?ów o sobie: Poznacie na konwencie, a pisa? mi si? nie chce... Czyli ju? jedno wiecie - le? jest ze mnie 
|
|
|
|
|
|
|
asanoki
Nowy u?ytkownik

|
 |
« Odpowiedz #31 : Lipca 23, 2009, 18:32:59 » |
|
Nick: asanoki Wiek: 22 Miejsce zamieszkania: Kraków Zainteresowania: japonia (j-music, anime), informatyka, muzyka Ulubione Anime: Hotaru no haka, Byousoku 5 cm Ulubiona Potrawa: Schabowy Kilka s?ów o sobie: Studiuj?, pracuj? i gram na gitarze. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
Ranmaru
Nowy u?ytkownik

|
 |
« Odpowiedz #32 : Lipca 28, 2009, 19:04:21 » |
|
Nick: Ranmaru Reaguje równie? na: Byakuya, Kuchiki-taichou Wiek: w listopadzie 3 dychy Rozmiar: nie-kieszonkowy Waga: ?? - na pewno dwucyfrowa Miejsce zamieszkania: Gda?sk Zainteresowanie: pisanie, RPG, jrock, anime, komputery, sprz?t elektroniczny, steampunk Ulubione anime: Pierwsza seria Bleacha Ulubione mangi: jeszcze si? taka nie znalaz?a (komiks tak, manga not yet) Ulubione filmy: W?adca Pier?cieni, Trzynasty Wojownik, Wschodz?ce S?o?cze, Finding Forrester ... i tak dalej, ostatnio IronMan i Transformersi  Ulubiona potrawa: ostrrrrrre Ulubione powiedzonko: nie mam Kilka s?ów o sobie: Arystokratyczny twór mechaniczny (tak, mam metalowe cz??ci i mog? to udowodni?!) kompletnie uzale?niony od w?asnego komputera (w ilo?ci sztuk 2 and counting) i dobrej literatury (w?asna, cudza, byle jako?ciowa). Staram si? nie gry?? ludzi (w ostateczno?ci mo?na poszczu? s?u?b? od tego jest), ale czasem odzywa si? moja aspo?eczno??. S?ucham BARDZO ci??kiej muzyki... i opery, i klasycznej ... Podejrzewam, ?e mam poczucie humoru. Czasem jestem prama??em (zwykle rano).
|
|
|
|
"It's thousand years too early for you to be worthy enough to die by my bankai."
|
|
|
filios
U?ytkownik

Code: Ecchi
|
 |
« Odpowiedz #33 : Lipca 28, 2009, 21:43:38 » |
|
Nick: Filios Wiek: 17 Rozmiar: Twój ulubiony Waga: kole 70 Miejsce zamieszkania: Katowice Zainteresowania: Anime, Fantastyka, Urz?dzenia mobilne, Karcianki Ulubione Anime: Zobacz oceny na myanimelist Ulubione Mangi: Bleach, Naruto (Jedyne) Ulubione Film:LOTR Ulubiona Potrawa: Wszystko co ciekawie wygl?da ;p Ostatnio Paella z owocami morza Ulubione Powiedzonko: brak Kilka s?ów o sobie: Mini-otaku, weso?ek, nie?mia?y
|
|
|
|
|
|
|
Aria
Nowy u?ytkownik

|
 |
« Odpowiedz #34 : Lipca 29, 2009, 00:38:41 » |
|
Nick: Aria Wiek: Z metryki 19, z wygl?du i zachowania <16 xP Rozmiar: wg anidb ma tyle wzrostu, co: Misa-Misa, Mikuru, Ayumi, Chii, Yuuki, Sailor Moon i jeszcze par? fajnych postaci ;o Rozmiar, wersja dla nieumiej?cych obs?ugiwa? anidb (lub dla tych, którym si? nie chce xf): 152 cm~ Waga: Na pewno zepsuta ;d Miejsce zamieszkania: Kraków, par? kroków od miejscówki Natconu Zainteresowania: M&A, horrory, postapo (Fallout i Neuroshima 4ever~!), gry komputerowe, ksi??ki etc etc~ Kochu Anime: Ci??ko wybra? ;o Na pewno nie jakie? okropne yaoi >.< Preferuje mechy, horrory albo absurdalne komedie ;d Kochu ludzie zwi?zani z anime: Yasuhiro Yoshiura! I Nabeshin ^^ A tak?e Norio Wakamoto i Rie Kugimiya :> Kochu mangacy: Junji Ito i Hiromu Arakawa. Kochu filmy: Wszystkie Kevina Smitha ^^ A tak?e wszystkie Residenty i Blade'y ;d I jeszcze wszystkie z Leslie Nielsenem Kochu jedzonko: Pasta~~ Frytki~~ Kebab~~ Chlebek z sa?atk?, szyneczk? i majonezikiem~~ *?linotok* Najcz??ciej wydawane d?wi?ki: Gao~~ / Uguu... / uu~!! / Auuu... / Nya~! (istna kakofonia ;x) Kilka s?ów o sobie: Dziwna mieszanka tsundere i yandere (uwierzcie, nie myli poj?? i wie, co mówi :x), nie wie, po co si? produkuje w tym po?cie, ale wydaje jej si? to fajnym zaj?ciem na przerw? mi?dzy jednym tomem Tomie a drugim. Wpada w berserk, gdy s?yszy "tam pisa?o". Nie potrafi utrzyma? j?zyka za z?bami i mówi, co my?li, niewa?ne gdzie, kiedy i komu. Ma zamiar wzi?? udzia? w wi?kszo?ci konkursów na natconie i nawet je?li nie wygra, to zamierza by? godnym przeciwnikiem dla innych. Love, peace and linux~
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipca 29, 2009, 00:43:49 wysłane przez Aria »
|
|
|
|
|
kozak127
Nowy u?ytkownik

Return of The Tiger
|
 |
« Odpowiedz #35 : Lipca 29, 2009, 11:05:30 » |
|
Nick: Kozak Wiek: 18 Rozmiar: Wysportowany Waga: Buduj?ca Miejsce zamieszkania: Rybnik Zainteresowania: A&M, RPG, Sztuki Walki, Filozofia, Bro? bia?a, Medycyna, Informatyka Ulubione Anime: Bleach, DearS, Chobits Ulubione Mangi: Dogs, Bleach, Vampire Knight, Soul Eater, Blame, DearS, Chobits Ulubione Filmy: Gwiezdne Wojny Ulubiona Potrawa: Mi?so Ulubione Powiedzonko: "Je??!!" i "Kocham t? robot?" Kilka s?ów o sobie: Lubi? dobrze zje??, kocham wysi?ek fizyczny (i swoj? katan?  ), du?o czytam - g?ównie fantastyk? (Terry Pratchett rz?dzi!). Znam si? do?? dobrze na serwisowaniu komputerów i pierwszej pomocy. Bardzo ch?tny do wspó?pracy jako "pierwsza pomoc" w czasie najazdu dresów  .
|
|
|
|
Nasze ?ycie nie nale?y do nas Lecz do wszystkich istot które zgin??y By?my mogli ?y? dalej...
|
|
|
Invi
Nowy u?ytkownik

teh lulz
|
 |
« Odpowiedz #36 : Lipca 29, 2009, 19:59:18 » |
|
Nick: Invi Wiek: 22 lata Rozmiar: Du?y Waga: zbyt du?a... Miejsce zamieszkania: ?ód? Zainteresowania: Manga & Anime, visual novel, programowanie, muzyka. Ulubione Anime: Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora, Clannad, GTO, Spice & Wolf, FMP!, FMA. Ulubione Mangi: Mirai Nikki, Nana to Kaoru. Ulubione Film: Umm, sam nie wiem  Ulubiona Potrawa: Barszcz bia?y, pomidorowa, kebab. Ulubione Powiedzonko: lul wut? Kilka s?ów o sobie: IRL* mam opini? mi?ego i sympatycznego cz?owieka, gdy trzeba pomaga innym. Czasami zdarza mi si? godzinami gapi? w niebo, ot tak. (IRL - In real life)
|
|
|
|
|
|
|
Isakir
|
 |
« Odpowiedz #37 : Lipca 29, 2009, 22:26:11 » |
|
Witam wszystkich - ohayoooooo^^ Nick: Isakir Wiek: 16(rocznikowo, ale co tam xP) - jedna z m?odszych osób tutaj Rozmiar: ~170cm Waga: Ekhm... 55kg ^^'' Miejsce zamieszkania: Ole?nica(~30km od Wroc?awia ;]) Zainteresowania: Manga, Anime, Japonia(ogólnie), Gry(g?ównie jRPG i bijatyki :3) i konsole. Ulubione Anime: Higurashi no naku koro ni/kai, Kanon(2006) Ulubione Mangi: Ma?o czyta?em, ale z tych co mam to najbardziej mi si? podoba Video Girl Ai i Nie, dzi?kuj?! Ulubione Filmy: Huh... trudne... raczej ?aden. Ulubiona Potrawa: Mmm... nie wa?ne, byle by dobre by?o xP Ulubione Powiedzonko: "mhm..." Kilka s?ów o sobie: Szczerze mówi?c, nie wiem co napisa?. Jestem do?? cichy i BARDZO nie?mia?y(+ combo niska samoocena...). Wiecznie g?odny i do?? marudny. Narzekam g?ównie na siebie i swój wygl?d(wbrew temu co mówi? inni), na nud?... no i ?e jestem g?odny xD
|
|
|
|
|
|
|
patchy-cat
|
 |
« Odpowiedz #38 : Lipca 31, 2009, 01:53:25 » |
|
Nick: patchy-cat Wiek: 18 lat (w zasadzie to ju? 18 i pó?XD) Rozmiar: w sam raz (moim zdaniem:P) 168cm Waga: nie du?a:P Miejsce zamieszkania: Ostrów Mazowiecka Zainteresowania: anime, manga, rysowanie, Japonia, koty, fantastyka, gotowanie, pozdró?e, muzyka Ulubione Anime: Nana, FMA, Fruits Basket, Sayonara Zetsubou sensei, Ouran High School Host Club, Bleach i inne których wymienia? ju? mi si? niechce bo za du?o pisania:P Ulubione Mangi:Yami no matsuei, angel sanctuary, fruits basket, Nana Ulubione Film: ostatnio: Apartament, Once, ale tak naprawd? to jest ich bardzoo du?o i to si? ci?gle zmienia:P Ulubiony rodzaj muzyki: rock, punk, metal. jednak zda?aj? si? niewielkie odst?pstwa w innych kierunkach Ulubiona Potrawa: kocham kuchni? w?osk?- spaghetti, pizza, calzone, risotto, ravioli i wszelkie makarony...mniam:3, lubi? ró?nego rodzaju sa?atki (ostatnio zakocha?am si? w sa?atce Cesar z KFC), ry? w ka?dej postaci, nale?niki z serem i tosty francuskie, mam te? starszn? s?abo?? do s?odyczy:P Ulubione Powiedzonko: mra mra Kilka s?ów o sobie: ci??ko mi tu co? pisa?...marzycielka i romantyczka, troch? nie?mia?a (ale jak to mówi? cicha woda brzegi rwieXD, spontaniczna i lubi? ryzyko. Ogólnie mówi?c to taka o zwyk?a kocicaXD
|
|
|
|
"- Chcia?em powiedzie? - wyja?ni? z gorycz? Ipslore - ?e na tym ?wiecie jest chyba co?, dlaczego warto ?y?. ?mier? zastanowi? si? przez chwil?. KOTY, stwierdzi? w ko?cu. KOTY S? MI?E."
|
|
|
Jukoka
Nowy u?ytkownik

Pseudo-mangaka
|
 |
« Odpowiedz #39 : Lipca 31, 2009, 10:32:52 » |
|
Nick: Jukoka Wiek: Za 8 dni 16 xD Rozmiar: Przeci?tny Waga: Przeci?tna Miejsce zamieszkania: Ko?o My?lenic (Ma?opolska) je?li jedzie kto? z okolicy, prosz? o kontakt! ( taa, sama na konwent nie trafi? xD) Zainteresowania: Manga, anime, rysowanie Ulubione Anime: Macross Frontier Ulubione Mangi: Du?o tego nie czyta?am, ale przede wszystkim Death Note i Claymore Ulubione Film: Eeemmm... W?adca pier?cieni Ulubiona Potrawa: Wszystko co z ziemniakami Ulubione Powiedzonko: "Ano, dy? to prowda..." =D Kilka s?ów o sobie: Eeemm... Chc? wyjecha? do Japonii i zosta? mangaczk? ( wiem, g?upia jestem xD)
|
|
|
|
|
|
|
Asou_chan
Nowy u?ytkownik

|
 |
« Odpowiedz #40 : Lipca 31, 2009, 10:43:41 » |
|
Nick: Asou_chan Wiek: 17 Rozmiar: niski ; ( Waga: hmmm.. Miejsce zamieszkania: Jaworzno Zainteresowania: Manga, Anime, Guitar Hero xdd Ulubione Anime: Eyeshield 21, OHSHC, Lovely Complex, Itazura na Kiss, Ulubione Mangi: Fruits Basket, Kare First Love, Hana Yori Dango, Zatch Bell, D-grey Man, AKuma de Sourou i inne! Ulubione Filmy: "It's a Girl, Boy Thing", "She's the Man", i inne! Ulubiona Potrawa: placki ziemniaczane ^^ Ulubione Powiedzonko: "xd" Kilka s?ów o sobie: weso?a, przyjacielska dziewczyna, która uwielbia poznawa? nowe osoby  jednak kiedy kto? jej nadepnie na odcisk, umie si? odgry?? xd
|
|
|
|
|
|
|
sledzik90
Nowy u?ytkownik

|
 |
« Odpowiedz #41 : Sierpnia 04, 2009, 22:06:19 » |
|
Nick: sledzik90 Wiek: 19 Rozmiar: ?redni Waga: 68 kg Miejsce zamieszkania: Tychy Zainteresowania: Pi?ka no?na ,Fantastyka,Telekomunikacja,ANIME !!:D Ulubione Anime: D.gray-Man,Berserk,Claymore,Clannad,Bleach, itp itd Ulubione Mangi: Berserk Ulubione Filmy: Szeregowiec Rayan,Efekt Motyla Ulubiona Potrawa: Nale?niki !:D Ulubione Powiedzonko:My tu gadu gadu a lasy w Grecjii p?on? ... xD:D Kilka s?ów o sobie:Energiczny,nieprzewidywalny,gadu?a jak jasna cholera ...
|
|
|
|
|
|
|
Yobu
|
 |
« Odpowiedz #42 : Sierpnia 05, 2009, 14:26:23 » |
|
Nick: Yobu or Neko Wiek: 15 [mam nadzieje ?e nie jestem jedyna xD] Romiar: Powiedzmy... Waga: Mo?na k?ama?? xP Miejsce zamieszkania: przepi?kny Kraków! Zainteresowania: Poezja, Anime, gotowanie, rysunek, Yaoi! Ulubione Anime: Junjou Romantica, Katekyo Hitman Reborn, Zero no Tsukaima, Hyakko, Ulubiona Manga: Kuroshitsuji, Bleach, Ulubiony Manga-ka: Kubo Tite, Mishima Kazuhiko Ulubiony typ muzyki: Jrock!, Jpop!, rock i inne odchy?y xD Ulubiony wykonawca: Shiraishi Minoru! Rie Kugumiya, AKB48, Itou Kanako!! Ulubiona Potrawa: Brak Ulubione powiedzonko: w zasadzie... Kilka s?ów o sobie: du?o osób mówi mi, ?e jestem za powa?na na swój wiek, ucz? si? japo?skiego, lubi? rysowa?, uzale?niona od muzyki, raczej s?uchaczka nie lubie za du?o mówi? ale jak si? rozgadam na interesuj?cy mnie temat to niezazdroszcze nikomu kto mnie s?ucha, lubie czasem poby? sama, uwielbiam rozmowy na temat sensu ?ycia x3 Kura domowa xP
|
|
|
|
<(-o-)> Miauu~
|
|
|
Japguy
|
 |
« Odpowiedz #43 : Sierpnia 05, 2009, 16:38:18 » |
|
A co tam... Nick: Japguy Wiek: 21 Lat, 10 Miesi?cy and 14 dni Romiar: Japguy Deluxe Waga: "No nie Patryk, ku***, kolejne krzes?o?!";] Miejsce zamieszkania: Dawna stolica(I dobrze ?e dawna:] ) Zainteresowania: Ksi??ki, M&A(well, duh!), Administracja sieciami, Filmy Ulubione Anime: Candy boy, SHUFFLE!, Cowboy Bebop, Wolf and Spice, Ghost Hunt Ulubiona Manga: Claymore, Maple Love, Angel Dust(ma?o mang czytam...bo nie lub? na kompie a fizycznie nie mam) Ulubiony typ muzyki: Rock, Metal, (ale jestem otwarty na wszystko, nie spodoba mi si?-powiem:] ) Ulubiona Potrawa: Zrób mi spagetti i jestem twój ;] Ulubione powiedzonko: " W dupie by?e?, gó*no widzia?e?", "có?, ?ycie" Kilka s?ów o sobie: O_o ?e jak?! ?e ja?! Ma?o energiczny, ale jak trzeba... Mebel w pubie "Tfoja Stara" xD , otwarty cho? ci??ki do podej?cia na pierwszy raz  . Ogólnie chyba mi?y i uczynny. Cz?sto staro?wiecki. Oczywi?cie nie smarkam kwiatkami i z ty?ka mi tic tacami nie pachnie, wi?c wady te? mam;] Ale to ju? do poznania samemu:]
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 05, 2009, 17:04:16 wysłane przez Japguy »
|
|
 "Men can't win against a women in argument. Men are all handicaped, coz we have a need to make sense" - Chris Rock
|
|
|
Micatee
Nowy u?ytkownik

何とかなるさあ。。。~♪(^ω^)
|
 |
« Odpowiedz #44 : Sierpnia 06, 2009, 14:07:24 » |
|
hmm jeszcze mnie tu nie by?o~
Nick: Micatee Wiek: jeszcze kilka dni mam -na?cie lat, pu?niej ju? -?cia :[ ale i tak wygl?dam na 16 XD Rozmiar: móg?by by? nieco wi?kszy xD Waga: BMI:18 ;[ i tak uwa?am ?e to za du?o lol Miejsce zamieszkania: Imperium Nowohuckie Zainteresowania: m&a, Japan, jrock, visual kei, projektowanie, rysowanie, obijanie si? Ulubione Anime: D.Gray-Man, i wiele innych Ulubione Mangi: Dogs <Haine & Badou <3 > Ulubione Filmy: The Crow, PotC, HP, LotR Ulubiona ksi??ka: LotR, kryminalne, horrory, fantasy, etc. Ulubiony rodzaj muzyki: Jrock & visual kei, punk/metal/gothic Ulubiona Potrawa: PASTAA!!! Luv spaghetti^^ i s?odycze^^ Ulubione Powiedzonko: 'Get lost', 'id? si? powie?', 'nantoka naru saa', 'Pikatchu ike!' xD Kilka s?ów o sobie: Zakomplexione ma?e wampirkowe stworzonko, które uwielbia obrzera? si? s?odyczami, ba?gra? co ?cianach, s?ucha? jrocka, rz?poli? na gitarce, przeklina?, wbija? szpilki w ka?de s?onecko które si? nawinie pod r?k? i czasami szy?^.^ Rabu rabu wszystkie kochane zwierzaczki ze schroniska^.^ nienawidzi prasowa? ?ó?tej plisowaniej spódnicy i wstawa? wcze?niej ni? o 7 wieczorem;[ nyah^.^
|
|
|
|
さてさて何が、 出来るかな~~
|
|
|
|