anime download, drama dorama download
Strony: [1] 2
Drukuj
Autor Wątek: No i po konwencie  (Przeczytany 35206 razy)
Kuroneko
Organizator
Aktywny u?ytkownik

treacherous backstaber ;)

3069754 kuroneko1
« : Sierpnia 11, 2009, 17:36:00 »

Wszystko kiedy? si? ko?czy... A mo?e nie? Prosi?bym o wypowiadanie si? co wam si? podoba?o a co nie. Orgowie nie mog? by? wsz?dzie, za? wasza opinia mo?e sprawi? ?e przysz?e konwenty - nawet je?li nie nasze - b?d? lepsze, pozwol? usun?? b??dy oraz ulepszy? to co by?o dobre.
komarEX
Helperzy
U?ytkownik

« Odpowiedz #1 : Sierpnia 11, 2009, 18:12:37 »

Akredytacja powinna by? offline na jakim? postawionym serwie, gdybym wcze?niej wiedzia?, jak dok?adnie dzia?a akredytacja to bym takowego serwa postawi? i nie by?o by problemów z kablem na X metrów.
Takes
Nowy u?ytkownik
*

7301400
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Sierpnia 11, 2009, 18:57:47 »

Mo?na by?o sale w których pó?niej nic si? nie dzia?o na sleepy przekszta?ci? bo by?o bardzo ma?o miejsca, ale rozumiem ?e to przez te szybkie zmiany szkó? wysz?o tak a nie inaczej.
tsukiya
Nowy u?ytkownik
*

4046755 nikoi_lapin
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Sierpnia 11, 2009, 19:03:36 »

I ja proponuj? od razu zmieni? organizacj? informatora, bo by? tylko cz??ciowo chronologiczny, przez co par? razy si? myli?em i przegapi?em jak?? tam atrakcj? na któr? chcia?em i?? Smutny I cieszy?bym si? gdyby na ?cianach by?y jakie? kierunkowskazy, bo niezbyt si? ?apa?em z t? mapk?, chocia? i ona by?a bardzo przydatna ^^ Nie konieczne, ale przydatne :3
Abarai
Aktywny u?ytkownik

2382611
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : Sierpnia 11, 2009, 19:48:48 »

Wielka mapa i wykaz atrakcji to by? strza? w dziesi?tk? . Nam g?ównie pomóg? , bo schody do naszego obozu by?y "Przy mapce" . Ale równiez spe?ania?o swoj? parwdziw? funkcj? jako mapka i spis atrakcji . Przydatne , bo np. ja cz?sto zapominam brac ze sob? informator.
Japguy
Aktywny u?ytkownik

∩( ・ω・)∩

1378837
Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #5 : Sierpnia 12, 2009, 13:34:14 »

Ja ju? si? w innym temacie na Free Talk wypowiada?em, wi?c nie b?d? dublowa? b mi bana dadz? xD

"Men can't win against a women in argument.
Men are all handicaped, coz we have a need to make sense" - Chris Rock
szopa
Nowy u?ytkownik
*

« Odpowiedz #6 : Sierpnia 12, 2009, 18:45:36 »

przyczepi? si? tylko do sleepów, dla mnie to by?a pora?ka, spa?em na korytarzu przed kiblem razem z X ilo?ci? osób.
Reszta by?a spoko, no i kie?baski za 3 z?, miodzio.
Sagara
Nowy u?ytkownik
*

3954420
« Odpowiedz #7 : Sierpnia 12, 2009, 20:50:42 »

No z tymi sleepami faktycznie ?rednio wysz?o, jak si? z ch?opakami z ZPG roz?o?yli?my by?o jeszcze pusto, potem wyszli?my, za 5 min wracamy i zonk! pod?ogi nie wida?
tsukiya
Nowy u?ytkownik
*

4046755 nikoi_lapin
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Sierpnia 12, 2009, 21:02:31 »

Ej, a na jakiej zasadzie dzia?aj? sleeproomy? Tzn. jak je za?atwia?, ile kosztuj? itp., bo to by? mój pierwszy konwent, no ale nie ostatni a sporo znajomych chyba teraz ze mn? na nast?pny by jecha?o... Móg?by mi kto? wyt?umaczy?, na priv, albo lepiej na gg, jbc w moim profilu jest :3
Abarai
Aktywny u?ytkownik

2382611
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #9 : Sierpnia 12, 2009, 21:28:08 »

Sleeproomy sa za darmo .
Na tym konwencie by?y mozliwe rezerwacje , dla grup min 20 osób , które sie zg?osi?y , zosta?o rozdzielonych 8 sleepów ( jest temat Rezerwacje sleeproomów - poszukaj ) .
Poza tym s? wolne sleepy , które w tym momencie sa dostepne dla wszystkich , jak równiez korytarze i czasem sale gimnastyczne jesli n. dana szko?a ma 2 .
Mozesz równiesz spa? sobie w sali projekcyjnej czy innej , jesli nie przeszkadza Ci ha?as , i Ty nie przeszkadzasz innym .
Ruki
Nowy u?ytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Sierpnia 12, 2009, 23:37:17 »

Szkoda tylko, ?e w zarezerwowanym sleepie "spa?"(a raczej wrzuci? rzeczy) ka?dy kto si? zmie?ci?. ^^' Nie ma to jak nocny slalom mi?dzy ?piworami.
Abarai
Aktywny u?ytkownik

2382611
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #11 : Sierpnia 13, 2009, 00:19:58 »

No to akurat jest nie fair . Rozumiem , ze jak  jest miejsce w zarezerwowanym sleepie (a grupa jest juz ca?a ) to wtedy mozna sie zapytac Dowodz?cego grup? , ale nie tak na chama.
borek
Nowy u?ytkownik
*

« Odpowiedz #12 : Sierpnia 14, 2009, 21:07:21 »

Ja si? pyta?em i mnie wpu?cili:) Dzi?ki!

Swoj? drog?, te rezerwowane sleepy by?y imponuj?co czyste.
Abarai
Aktywny u?ytkownik

2382611
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #13 : Sierpnia 14, 2009, 21:33:38 »

Dlatego by?o czysto , ze by?o wiadomo kto tam jest . Wi?kszosc ludzi tak ma , ze jak czuje sie anonimowa , to nie czuje presji i mo?e robi? bajzel .
St?d np. na Grunwaldzie kazda choragiew ma kilka "w?asnych" kibelków i klucze . I jest czysciutko , bo wiadomo wtedy kogo ochrzani? .
To samo ze sleepami . Wiadomo , kto tam spa? , grupa stara sie w tym momencie zostawi? po sobie jako taki porz?dek .
Nasz obóz sia? chaos tam gdzie spali?my -przepraszamy- ale ba?agan przychodzi zanim pojawi sie gotei . Staramy sie sprz?ta? na bie??co .

Wogóle to chcia?em pochwali? Orgów za pomys? wywieszek pt "Punkt medyczny-na prawo od maina " czy jakos tak . I za dane zarz?dców grupy ( ksywa+telefon) na kartce sleepa . Nie wiem czy wszystkie sleepy tak mia?y , ale to baaardzo dobre rozwiazanie .
Geradiel
Pomocnik Organizatorów
Aktywny u?ytkownik

nobody expects Spanish Inquisition

1293004
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #14 : Sierpnia 15, 2009, 12:55:42 »

Nie tylko mój sleep tak mia? bo ja ju? tam od pi?tku by?em zamelinowany i mia?em do niego klucz Chichot i jak nie by?o nikogo i gdzie? wychodzi?em to sleep by? zamkni?ty, dlatego da?em nick i nr telefonu. Ale fakt faktem, ?e si? to na konie przyda?o bo kilka telefonów od ludzi ze sleepa mia?em w momencie jak by? jaki? problem... A co to chaosu u Gotei... Ty? widzio? chaos ;p;p wszyscy niby narzekaj?, ?e namioty i w ogóle a mnie to nie przeszkadza?o i ciesz si?, ?e w sleepie mia?em osoby znajome i na korytarzu te? roz?o?y?a si? ekipa, z której kogo? kojarzy?em... Mam nadzieje, ?e jeszcze na niejednym konie dane nam b?dzie "mieszka?" niedaleko siebie Chichot

Baranek de aru no-wa ii ne.
 ranek-ni okite,
 polanka-e hashitte,
 kou utattari suru:
 be be be, kopytka-wa boku-wo hakonde iru
 be be be, kopytka-wa boku-wo hakonde iru
Strony: [1] 2
Drukuj
Skocz do: