Pchlaxxx
|
 |
« Odpowiedz #75 : Sierpnia 13, 2009, 15:10:27 » |
|
Mam pro?b? do fotografa, który robi? zdj?cie przy stoisku dwóm dziewczynom trzymaj?cym plakat Spirala... co by skierowa? mnie do tej foty ^________^
|
|
|
|
|
|
|
Japguy
|
 |
« Odpowiedz #76 : Sierpnia 13, 2009, 16:55:14 » |
|
W prawdzie to nie ja...ale mog? zaproponowa? co? takiego : http://japguy.co.cc/photofolio/gallery2/main.phpJak kto? si? znajdzie i chcia?by zdj?cie w wi?kszej rozdzielczo?ci, prosz? pisa? na PW Zdj?? z atrakcji nie ma za du?o, bo albo si? szf?da?em, albo zbyt mnie atrakcja poch?on??a ?eby foty robi? xD
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 13, 2009, 17:05:13 wysłane przez Japguy »
|
|
 "Men can't win against a women in argument. Men are all handicaped, coz we have a need to make sense" - Chris Rock
|
|
|
|
Hotaru
Nowy u?ytkownik

:3
|
 |
« Odpowiedz #78 : Sierpnia 13, 2009, 18:56:32 » |
|
Kilka osób chcia?o zdj?cia z Konkursu Bisha, wi?c oto one. Ale ostrzegam jako?? okropna i jest ich niewiele. http://rapidshare.com/files/266994833/natcon.rar.html
|
|
|
|
"Aku made shitsuji desu" Akuma de shitsuji desu"
|
|
|
Death
|
 |
« Odpowiedz #79 : Sierpnia 13, 2009, 20:30:27 » |
|
@Japguy dzi?ki tobie wreszcie znalaz?am si? na zdj?ciu  ... co prawda na jednym wygl?dam koszmarnie ale drugie wysz?o ?adnie (z profilu lepiej wygl?dam  ) ^_^...
|
|
|
|
 Piek?o nigdy nie jest tak ekscytuj?ce jak wtedy, gdy skrywa si? za twarz? anio?a...
|
|
|
Aria
Nowy u?ytkownik

|
 |
« Odpowiedz #80 : Sierpnia 13, 2009, 21:57:52 » |
|
To mo?e si? komu? moje bish-fotki przydadz? :d Skoro pani Szejkuj?... tfu, Prowadz?ca ^^" narzeka na ilo?? ;f http://www.sendspace.com/file/s5mutx
|
|
|
|
|
|
|
Bakushu-jin
|
 |
« Odpowiedz #81 : Sierpnia 14, 2009, 10:33:53 » |
|
Japguy, jak Ci? lubie tak Ci? prosz? odezwij si? do Kwaka,Gargu... lub kogokolwiek kto zajmowa? si? pstrykaniem fotek na conie bo masz ?wietn? galeri? i par?, jak nie par?na?cie zdj?? w pe?ni nadaje si? na ACP lub konwenty.net. A siebie znalaz?em na chyba dwóch zdj?ciach:P i tak jest w pompk?
|
|
|
|
God's In His Heaven. All's Right With The World
|
|
|
TheMan
Nowy u?ytkownik

|
 |
« Odpowiedz #82 : Sierpnia 14, 2009, 12:49:48 » |
|
Na ACP fotki wrzuca si? przez ftp. anime.com.pl, user: anonymous, bez has?a, folder UPLOAD, tworzymy w nim swój folder NATcon - nick, do niego wrzucamy swoje fotki, plus plik tekstowy z namiarem na siebie, opisem galerii.
|
|
|
|
|
|
|
Japguy
|
 |
« Odpowiedz #83 : Sierpnia 14, 2009, 12:59:07 » |
|
No prosz?...a ja ju? do Joe napisa?em i mu link da?em...Mo?e napisz? w takim razie do kogo? z pstrykaczy ?eby doradzi? co si? nadaje a co nie...Czy to te? edytuj? ju? na ACP? W ka?dym razie dzi?ki, b?d? mia? chwil? to si? tym szczegó?owo zajm?;] I dzi?ki za komplement co do galerii xD
|
|
|
|
 "Men can't win against a women in argument. Men are all handicaped, coz we have a need to make sense" - Chris Rock
|
|
|
komarEX
|
 |
« Odpowiedz #84 : Sierpnia 14, 2009, 13:19:30 » |
|
Wrzucasz co masz, mody z ACP wrzucaj? na stron? co uznaj? za stosowne.
|
|
|
|
|
|
|
Pchlaxxx
|
 |
« Odpowiedz #85 : Sierpnia 14, 2009, 16:46:41 » |
|
szkoda, ze czasami obcinaj? fajne zdj?cia.
|
|
|
|
|
|
|
_Hideki_
|
 |
« Odpowiedz #86 : Sierpnia 14, 2009, 23:29:50 » |
|
z mojej i Jeanny galerii ADVika wrzucili jakies 30% moze? obcieli wiele fajnych zdjec, w tym nasze zdjecie z main orgiem (jedyne, na ktorym byl)
|
|
|
|
|
|
|
Pchlaxxx
|
 |
« Odpowiedz #87 : Sierpnia 15, 2009, 13:14:42 » |
|
pewnie to by? cynk od mainorga >D
|
|
|
|
|
|
|
Porky
|
 |
« Odpowiedz #88 : Sierpnia 15, 2009, 17:04:12 » |
|
A ja sie nie b?de rozpisywa? jak inni wy?ej bo co tu do?o gada? by?o Zajebi?cie ^^ Co prawda to co? nieco? ssa?o ale to akurat ma?o wa?ne:P
Podsumowuj?c: By?o zaje...- Fajnie xD Jak kto? mia?by fotki ze mna przez przypadek dajcie znac na gg(9906175)
|
|
|
|
|
|
|
|
|