Pchlaxxx
|
 |
« Odpowiedz #60 : Sierpnia 12, 2009, 00:26:45 » |
|
Jeszcze żadnego własnego zdjęcia nie znalazłam O.o Ale powiadają: Szukajcie a znajdziecie... *idzie przeglądać zdjęcia na konwenty.com*
@Cybek Oj tak! O ile pierwszego dnia lustra pomagały, bo każdy mógł zobaczyć jak pięknie wygląda w swoim stroju, to na drugi dzień czułam się i wyglądałam jak zombie i omijałam lustra wzrokiem jak się dało xD
|
|
|
|
|
|
|
ai-chan
Nowy uĹĽytkownik

Wiadomo¶ci: 2
|
 |
« Odpowiedz #61 : Sierpnia 12, 2009, 00:43:55 » |
|
jeśli chodzi o free hugsy to ja w pierwszym dniu przemykałam sie od czasu do czasu po konwencie z bardzo udekorowaną tabliczką z takim napisem XD''
jesli chodzi o zdjecia to znalazlam siebie na jednym, na ktorym jestem daleko i do tego tyłem, ahaha. XD'''''''
|
|
|
|
|
|
|
|
FenixXx
|
 |
« Odpowiedz #63 : Sierpnia 12, 2009, 10:24:22 » |
|
A ja mam ich o dziwo kilka  i nawet na Animatsuri siÄ™ ponownie odnalazĹ‚em 
|
|
|
|
|
|
|
Ofeliaaa
Nowy uĹĽytkownik

Of :>
|
 |
« Odpowiedz #64 : Sierpnia 12, 2009, 12:12:33 » |
|
A ja znalazłam mój tył na zdjęciu cosplay. I jestem zawiedziona, bo sporo osób robiło mi zdjęcia.
|
|
|
|
Byłam na NATConie I jako Seszele z Axis Powers Hetalia , był to mój pierwszy konwent.
|
|
|
Japguy
|
 |
« Odpowiedz #65 : Sierpnia 12, 2009, 13:36:25 » |
|
Mnie teĹĽ nigdzie nie ma:/ No, ale wspomnienia zostanÄ…:]
|
|
|
|
 "Men can't win against a women in argument. Men are all handicaped, coz we have a need to make sense" - Chris Rock
|
|
|
Ofeliaaa
Nowy uĹĽytkownik

|
 |
« Odpowiedz #66 : Sierpnia 12, 2009, 17:56:28 » |
|
A szkoda, nie ;/? No baa, jeszcze jak to byĹ‚ mĂłj pierwszy konwent, to w ogĂłle 
|
|
|
|
Byłam na NATConie I jako Seszele z Axis Powers Hetalia , był to mój pierwszy konwent.
|
|
|
FenixXx
|
 |
« Odpowiedz #67 : Sierpnia 12, 2009, 18:14:08 » |
|
Ja szukam ładnej dziewczyny z aparatem co robiła mi zdjęcia koło stoiska z nagrodami z 2 równie uroczymi dziewczynami  a potem z 3ma 
|
|
|
|
|
|
|
Alqua
|
 |
« Odpowiedz #68 : Sierpnia 12, 2009, 19:01:23 » |
|
Czy ktoĹ› ma jakieĹ› linki do galerii nie liczÄ…c tych na ACP i na konwenty net?
|
|
|
|
|
|
|
filios
UĹĽytkownik

Code: Ecchi
|
 |
« Odpowiedz #69 : Sierpnia 12, 2009, 19:02:31 » |
|
Jap, dam sobie odciąć ręce ze na acp cie widziałem w galerii, zdjęcie na zewnątrz
|
|
|
|
|
|
|
Abarai
|
 |
« Odpowiedz #70 : Sierpnia 12, 2009, 21:30:25 » |
|
Czy ktoĹ› ma jakieĹ› linki do galerii nie liczÄ…c tych na ACP i na konwenty net?
Ja jeszcze zawsze patrzÄ™ na Deviant art'cie  Po prostu wpisujÄ™ w "search: natcon " i zawsze coĹ› wyskoczy na temat konwentĂłw 
|
|
|
|
|
|
|
komarEX
|
 |
« Odpowiedz #71 : Sierpnia 12, 2009, 21:39:44 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 12, 2009, 21:43:00 wysłane przez komarEX »
|
|
|
|
|
Ruki
Nowy uĹĽytkownik

Wiadomo¶ci: 2
|
 |
« Odpowiedz #72 : Sierpnia 12, 2009, 23:47:24 » |
|
Ĺ»aĹ‚ujÄ™, ĹĽe spóźniĹ‚em siÄ™ na konkurs mechowy.  "Ore wa Gundam!" by siÄ™ wreszcie speĹ‚niĹ‚o.  Na razie jestem w peĹ‚ni na jednym zdjÄ™ciu, a na drugim widać moje kolano.  Jak zwykle przewaliĹ‚em mnĂłstwo kasy na loterie nie wygrywajÄ…c nic sensownego(moja Mokona~  ) Ale fajnie byĹ‚o. 
|
|
|
|
|
|
|
Pchlaxxx
|
 |
« Odpowiedz #73 : Sierpnia 13, 2009, 01:16:18 » |
|
Przejrzałam wszystkie galerie i znalazłam zdjęcie.... swojej ręki! Yeah XD
|
|
|
|
|
|
|
Ofeliaaa
Nowy uĹĽytkownik

|
 |
« Odpowiedz #74 : Sierpnia 13, 2009, 10:37:15 » |
|
A mnie to się chyba wszyscy boją, bo nigdzie siebie znowu nie znalazłam ;;
|
|
|
|
|
|
|
|