Natan
|
 |
« : Sierpnia 02, 2009, 20:38:56 » |
|
Niestety, pomimo naszych najszczerszych ch?ci i oczekiwa?, musimy poinformowa? i? z racji nierzetelno?ci ekipy budowlanej, remontuj?cej Liceum Ojców Pijarów w Krakowie, zmuszeni jeste?my zmieni? szko?? w której odbywa? b?dzie si? konwent. Ku niezadowoleniu Dyrekcji Liceum O. Pijarów i naszemu, ekipa remontowa, mimo licznych ponagle?, nie jest w stanie uko?czy? remontu sal i klatki schodowej przed terminem konwentu. W zwi?zku z powy?szym, maj?c na uwadze zdrowie, bezpiecze?stwo i komfort Uczestników konwentu, postanowili?my zmieni? szko??. Po do?? d?ugich i dramatycznych poszukiwaniach, uda?o nam si? wynaj?? inn? placówk? o podobnym metra?u i w niedalekiej okolicy, jest to Zespó? Szkó? Ekonomicznych nr 2 w Krakowie, na osiedlu Spó?dzielczym 6.
Dla waszej wygody przygotowali?my ju? na stronie plan oraz fotorelacj? z dojazdu do nowej szko?y, a tak?e regulamin konwentu. Przypominamy o konieczno?ci zapoznania si? z nim. W ci?gu najbli?szych dni pojawi si? na stronie rozpiska godzinowa atrakcji.
Zapraszamy tak?e na koncert Rei Hazuki, który odb?dzie si? w sobot? na Mainie.
|
|
|
|
|
|
|
Predus
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpnia 02, 2009, 20:43:41 » |
|
Ale przypadkiem ten remont/rozbudowa nie odbywa si? przy gimnazjum? Czy te? w liceum Pijarów te? co? si? dzieje je?li chodzi o remonty?
|
|
|
|
|
|
|
Pieras
Nowy u?ytkownik

|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpnia 02, 2009, 20:48:21 » |
|
A mia?o by? tak pi?knieee...  Ju? sie cieszy?em ?e tak fajniutka sqlka a tu... ;/ --- Oj to?cie mnie pod?amali... tak bym mia? do tamtej szko?y z ?abi?ca kawa?ek  @down Z tego co widze to nawet porz?dnej strony nie maja ;/ - aj jednak mój b??d to by?a tylko takowej chwilowa zawiecha Edit(3 juz chyba): Teraz znowu moze wynikn?? kilka konfilktów dzieci?co rodzicielskich, gdy? zbli?amy si? do Nowej Huty ...
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 02, 2009, 21:06:17 wysłane przez Pieras »
|
|
|
|
|
Jukoka
Nowy u?ytkownik

Pseudo-mangaka
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpnia 02, 2009, 20:51:24 » |
|
Zan kto? t? szko??? Nadaje si? w ogóle do czego??
Kurcze, mam wra?enie, ?e wszystko sprzysi?g?o si?, ?ebym nie jecha?a na ten konwent -_-
|
|
|
|
|
|
|
Abarai
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpnia 02, 2009, 20:53:04 » |
|
Jukoka , nie zrz?d? , tylko przyjezdzaj  Podoba mi sie opis dojazdu , i pomys? z "hostessami" . Bardzo ?adny opis .
|
|
|
|
|
|
|
Aria
Nowy u?ytkownik

|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpnia 02, 2009, 20:56:56 » |
|
Zan kto? t? szko??? Nadaje si? w ogóle do czego??
Moja mama tam chodzi?a, ale nie wiem czy relacja pt. "ach, to by?y czasy" (której musia?am wys?ucha? po poinformowaniu jej o zmianie miejscówki konu xD) nada si? do czegokolwiek xD" Bardzo ?adny opis .
Bardzo ?adna pani w ?ó?tej spódnicy, chc? j? jako pami?tk? z konwentu~! >o<
|
|
|
|
|
|
|
Pieras
Nowy u?ytkownik

|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpnia 02, 2009, 21:09:49 » |
|
Satetou http://www.zse-2.krakow.pl/photogallery.php?photo_id=240 Wsumie w ?rodku prezentuje si? ca?kiem nie?le, nawet tereny zielone s? :> Imo to w?asnie ?wiadczy o tym, ze duchy mokonu nie ?pi?...(a podobno je na animatsuri egzorcyzmowali...)
|
|
|
|
|
|
|
Aria
Nowy u?ytkownik

|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpnia 02, 2009, 21:20:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Japguy
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpnia 02, 2009, 21:28:22 » |
|
No prosz?...a ja do XII LO po s?siedzku chodzi?em xD Ja i tak jestem z NH wi?c mi ta zmiana wiele nie robi z?ego, ale wola?em tamt? miejscówk?, odizolowana, taki fajny klimat si? szykowa?, niedaleko REAL jakby co. No ale tak mamy blisko na tomex ?eby tanie jeans'y kupi? xD
Nie ma co narzeka?.
PS. Koncert? sweet...
|
|
|
|
 "Men can't win against a women in argument. Men are all handicaped, coz we have a need to make sense" - Chris Rock
|
|
|
Foxik
Nowy u?ytkownik

Faith is ours shield
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpnia 02, 2009, 21:34:01 » |
|
Szko?a ?redniawa... pami?tam j? z którego? doji... buuu daleko trza odstawi? auto... ;(
|
|
|
|
CLEANSE, PURGE, KILL - FOR THE GREAT WILL OF THE EMPEROR "If you can see us, we are dangerous indeed. But is as nothing to the peril you face if you cannot se us and all you can hear us our laughter"
|
|
|
Predus
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpnia 02, 2009, 21:36:28 » |
|
niedaleko REAL jakby co.
i 2 McDonaldy, KFC, Aquapark i Multikino, je?li komu? nudzi?oby si? na konwencie 
|
|
|
|
|
|
|
Abarai
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpnia 02, 2009, 21:42:55 » |
|
Tam by? Dojicon 07 ! http://anime.com.pl/DOJIcon_7,calendar,show,443.html Wydawa?a mi si? troche znajoma od frontu  (jako? ta wirtualna podróz na stronie szko?y u mnei nie dzia?a ) To chyba spora szko?a (w koncu pomiesci?a ogromn? ilo?? osób) , z wyjsciem na dwór . Ma d?uuuuuuuugie korytarze i sporo salek i ukrytych miejsc . W podziemiu jest kawiarenka . Sala gimnastyczna zwyk?a, nothing speszyl : http://anime.com.pl/IMG_1369,gallery,view,14741.htmlhttp://anime.com.pl/IMGP0954,gallery,view,14963.htmlWiecej zdjec w galerii na acp, nie chce mi sie szuka? ;p Aha , i dla zainteresowanych , z tego co pami?tam , blisko jest kosció? , naprzeciwko Carrefoura czy jaki tam market jest .
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 02, 2009, 21:45:04 wysłane przez Abarai »
|
|
|
|
|
Pieras
Nowy u?ytkownik

|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpnia 02, 2009, 21:48:47 » |
|
Z tego co widzia?em na stronie sala gim. bodaj po remoncie 
|
|
|
|
|
|
|
suboshi
Nowy u?ytkownik

|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpnia 02, 2009, 22:41:41 » |
|
Tam nie by?o Dojiconu któego? czasem?
EDIT: Jak juz ktos wyrzej napisa? tam by?o Doji 7. ( ech pamietam ?e pomyli?y mi si? adresy i pojacha?em tam gdzie by?o doji 4 a potem na nogach szed?em i szuka?em adresu.) Czyli loacja super, Moze telepizza znowu zrobi promocj? dla konwentowiczów ( wtedy dawali 40% zni?ki ). Musicie tylko przypilnowa? bo pami?tam ze na doji ludzie wychodzi przez okna ze sleepów na dach.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 02, 2009, 22:46:29 wysłane przez suboshi »
|
|
|
|
|
Abarai
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpnia 02, 2009, 22:47:07 » |