Death
|
|
« Odpowiedz #60 : Sierpnia 04, 2009, 14:48:42 » |
|
Jak widać z głodu nie zginiemy ^_^...
|
|
|
|
Piekło nigdy nie jest tak ekscytujące jak wtedy, gdy skrywa się za twarzą anioła...
|
|
|
Reiku
Nowy użytkownik
Wiadomo¶ci: 13
|
|
« Odpowiedz #61 : Sierpnia 04, 2009, 15:49:50 » |
|
Mój tata musi rozpracować dojazd ze Skawiny~ Do poprzedniej szkoły było lepiej, ale nie narzekam. Ta też może być ; P
|
|
|
|
|
|
|
Kuroneko
|
|
« Odpowiedz #62 : Sierpnia 04, 2009, 16:01:11 » |
|
Ze skawiny to busik, przesiadasz się na Borku Fałęckim w tramwaj 22, wysiadasz na rondzie czyżyńskim i już prawie wszystko Ci jedzie (patrz przystanek Bieńczycka). Swoją drogą nie zazdroszczę dojazdu
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2009, 17:35:21 wys³ane przez Kuroneko »
|
|
|
|
|
Reiku
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #63 : Sierpnia 04, 2009, 17:31:37 » |
|
Ok, wielkie arigato Na szczęście jest jeszcze szansa, że ojciec mnie samochodem podwiezie;) " Dla waszej wygody przygotowaliśmy już na stronie plan oraz fotorelację z dojazdu do nowej szkoły, a także regulamin konwentu." Gdzie jest regulamin? Chyba jestem ślepa, bo go znaleźć nie mogę.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2009, 17:33:58 wys³ane przez Reiku »
|
|
|
|
|
|
Reiku
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #65 : Sierpnia 04, 2009, 17:44:25 » |
|
Dzięki " §12 Osoby niepełnoletnie chcące pozostać na noc zobowiązane są przedstawić pisemne pozwolenie rodziców lub prawnych opiekunów." Taka zgoda ma wyglądać mniej więcej tak ?: "Wyrażam zgodę na nocowanie mojej córki xxx yyy na terenie konwentu -podpis-" Czy trzeba coś jeszcze dopisać? Na Magnificonie były formularze do wypełnienia.
|
|
|
|
|
|
|
Kuroneko
|
|
« Odpowiedz #66 : Sierpnia 04, 2009, 18:44:47 » |
|
Wystarczy. Ważne by było takie oświadczenie + własnoręczny podpis rodziców
|
|
|
|
|
|
|
Pain_God
Nowy użytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 7
|
|
« Odpowiedz #67 : Sierpnia 04, 2009, 19:57:58 » |
|
A jak tam wygląda okolica?? Są tam jakieś sklepy spożywcze??
Centrum Handlowe Czyżyny (Carefoure),mały spożywczy na rogu zaraz obok szkoły prawie, a po drugiej stronie ulicy bar i jakiś fast food a poza tym to jeszcze: Telepizza a kawałek dalej powinna być jeszcze Pizza Hut i KFC przystanek dalej plac Bieńczycki na którym można kupić bardzo dobre zapiekanki Zarąbiście, muszę poprosić starych, żeby sypnęli groszem... A ma ktoś może galerię jak ta szkoła wygląda, bo na ich webie nie mogłem znaleźć powiększania fotek... :/
|
|
|
|
|
|
|
suboshi
Nowy użytkownik
Wiadomo¶ci: 11
|
|
« Odpowiedz #68 : Sierpnia 04, 2009, 20:41:55 » |
|
A jak tam wygląda okolica?? Są tam jakieś sklepy spożywcze??
Centrum Handlowe Czyżyny (Carefoure),mały spożywczy na rogu zaraz obok szkoły prawie, a po drugiej stronie ulicy bar i jakiś fast food a poza tym to jeszcze: Telepizza a kawałek dalej powinna być jeszcze Pizza Hut i KFC przystanek dalej plac Bieńczycki na którym można kupić bardzo dobre zapiekanki Zarąbiście, muszę poprosić starych, żeby sypnęli groszem... A ma ktoś może galerię jak ta szkoła wygląda, bo na ich webie nie mogłem znaleźć powiększania fotek... :/ Najlepiej poszukaj gdzieś zdjęć z Doji 7
|
|
|
|
|
|
|
69chan
Nowy użytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 9
♀+♀=♥
|
|
« Odpowiedz #69 : Sierpnia 04, 2009, 22:20:34 » |
|
69chan Ty też do XII LO ?:p
hai^^ XII LO aktualnie ;d
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2009, 22:23:00 wys³ane przez 69chan »
|
|
何もない、誰も居ない. あのままあなたと この世から消えたかったよ ずっとずっと夢見てた.
|
|
|
Pain_God
Nowy użytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 7
|
|
« Odpowiedz #70 : Sierpnia 07, 2009, 13:28:09 » |
|
Najlepiej poszukaj gdzieś zdjęć z Doji 7
Najpierw musiałbym wiedzieć co to... Jak ktoś znajdzie to niech zapoda link...
|
|
|
|
|
|
|
|