Kuroneko
|
 |
« Odpowiedz #15 : Sierpnia 03, 2009, 12:29:33 » |
|
Hm, z tego co słyszałem to dla orgów zabójczy jest skill "uprzejmość" i "dobre wychowanie". Wtedy głupieją (jeszcze bardziej) i nie wiedzą co zrobić, co skutkuje efektem leminga i prowadzi do autodestrukcji  Co do zombich to dla nich śmiertelny jest ziemniak.
|
|
|
|
|
|
|
Jukoka
Nowy użytkownik

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 24
Pseudo-mangaka
|
 |
« Odpowiedz #16 : Sierpnia 03, 2009, 14:02:13 » |
|
Parę pierwszych osób (koło czterech, pięciu) ucharakteryzuje się przed północą Ja chcę, ja chcę! xD Ale serio, muszę wziąć w tym udział! ( myśli nad charakteryzacją)
|
|
|
|
|
|
|
kozak127
Nowy użytkownik

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 12
Return of The Tiger
|
 |
« Odpowiedz #17 : Sierpnia 03, 2009, 16:49:04 » |
|
Ja siÄ™ tam nie bÄ™dÄ™ musiaÅ‚ charakteryzować na zombi - natura zrobiÅ‚a swoje 
|
|
|
|
Nasze życie nie należy do nas Lecz do wszystkich istot które zginęły Byśmy mogli żyć dalej...
|
|
|
|
kozak127
Nowy użytkownik

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 12
Return of The Tiger
|
 |
« Odpowiedz #19 : Sierpnia 03, 2009, 20:51:44 » |
|
Jak obowiÄ…zki pozwolÄ…...  Zapowiada siÄ™ ciekawie 
|
|
|
|
Nasze życie nie należy do nas Lecz do wszystkich istot które zginęły Byśmy mogli żyć dalej...
|
|
|
Pieras
Nowy użytkownik

Wiadomo¶ci: 32
|
 |
« Odpowiedz #20 : Sierpnia 03, 2009, 21:02:33 » |
|
Ano zakaz... Ja tam na tym będe for sure... tak sie zastanawiam jak oni te atrakcje mają zamiar pomieścić czasowo XD
|
|
|
|
|
|
|
FenixXx
|
 |
« Odpowiedz #21 : Sierpnia 04, 2009, 00:34:45 » |
|
Ja myślę nad bronia masowego rażenia mieszczącą się w regulamienie ;] i przychodzi mi proszek do pieczeni+ woda lub pepsi i mentosy ;]
|
|
|
|
|
|
|
Geradiel
|
 |
« Odpowiedz #22 : Sierpnia 04, 2009, 01:36:45 » |
|
Ja myślę nad bronia masowego rażenia mieszczącą się w regulamienie ;] i przychodzi mi proszek do pieczeni+ woda lub pepsi i mentosy ;]
czyli przygotowując coś takiego zobowiązujesz się także do sprzątania tego oraz do pokrycia malowania ścian w szkole po tym jak zostaną przez taką mieszankę ubrudzone?
|
|
|
|
Baranek de aru no-wa ii ne. ranek-ni okite, polanka-e hashitte, kou utattari suru: be be be, kopytka-wa boku-wo hakonde iru be be be, kopytka-wa boku-wo hakonde iru
|
|
|
Jukoka
Nowy użytkownik

P³eæ: 
Pseudo-mangaka
|
 |
« Odpowiedz #23 : Sierpnia 04, 2009, 08:59:55 » |
|
Proszek do pieczenia+ ocet albo inny kwas jak już coÅ› ^^ Albo domestos+ jakaÅ› jego taÅ„sza odmiana z Biedronki. Sprawdzimy, czy wentylacja jest sprawna XD EDIT: Aaa, jeszcze saletra potasowa + cukier 
|
|
|
|
|
|
|
Geradiel
|
 |
« Odpowiedz #24 : Sierpnia 04, 2009, 11:11:58 » |
|
Proszek do pieczenia+ ocet albo inny kwas jak już coÅ› ^^ Albo domestos+ jakaÅ› jego taÅ„sza odmiana z Biedronki. Sprawdzimy, czy wentylacja jest sprawna XD EDIT: Aaa, jeszcze saletra potasowa + cukier  przyprawisz mnie o zawaÅ‚ T_T
|
|
|
|
Baranek de aru no-wa ii ne. ranek-ni okite, polanka-e hashitte, kou utattari suru: be be be, kopytka-wa boku-wo hakonde iru be be be, kopytka-wa boku-wo hakonde iru
|
|
|
FenixXx
|
 |
« Odpowiedz #25 : Sierpnia 04, 2009, 11:44:24 » |
|
Ger wszedÅ‚ bys do mojego pokoju w domu to bys pewnie go dostaÅ‚ widząć RPG na Å›cianie i troche innego wybuchowego stafu 
|
|
|
|
|
|
|
Japguy
|
 |
« Odpowiedz #26 : Sierpnia 04, 2009, 12:01:12 » |
|
Mangowcy xD i wy chcecie żeby rodzice puścili swoje nieletnie pociechy z wami na konwent, na zamknięty obszar, na dwa dni co oznacza ze również i na noc xD I żeby te pociechy jeszcze się smarowały węglem i chodziły w konwulsyjnych ruchach po korytach szkoły po środku nocy zaczepiając obcych ludzi(lub będąc zaczepianymi przez obcych ludzi)
Cholera, jak to tak przedstawiłem to rzeczywiście to wygląda dziwnie O_O'
Co nie zmienia faktu że zabawa się przednia szykuje.
|
|
|
|
 "Men can't win against a women in argument. Men are all handicaped, coz we have a need to make sense" - Chris Rock
|
|
|
Jukoka
Nowy użytkownik

P³eæ: 
Pseudo-mangaka
|
 |
« Odpowiedz #27 : Sierpnia 04, 2009, 19:34:32 » |
|
Geradiel, bez obaw, ja tylko tak gdybam sobie. Japguy, Å›wiÄ™ta racja. I wytÅ‚umacz mojej mamie, po co chcÄ™ jechać na konwent  Mam pytanie, te osoby rozpoczynajÄ…ce "zabawÄ™" bÄ™dÄ… wybrane wczeÅ›niej, czy znajdzie siÄ™ je gdzieÅ› na szybko na konwencie? Bo ja bym chciaÅ‚a być w tej grupie rozpoczynajÄ…cej spacerek, nawet sobie strój skombinowaÅ‚am, tylko dokupić trochÄ™ bandaży muszÄ™ i zaÅ‚atwić coÅ›, co bÄ™dzie wyglÄ…daÅ‚o jak krew a nie jak czerwona farba...
|
|
|
|
|
|
|
Brzeziu
Nowy użytkownik

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 3
Marzyciel
|
 |
« Odpowiedz #28 : Sierpnia 04, 2009, 21:16:23 » |
|
Raczej lepiej znaleźć wczeÅ›niej, niż potem pytać ludzi kto siÄ™ zgodzi... To mogÅ‚oby zdradzić, kiedy dokÅ‚adnie siÄ™ to stanie i jak bÄ™dÄ… wyglÄ…daÅ‚y pierwsze osoby przebrane za Zombie, a planowaÅ‚em aby to raczej pozostaÅ‚o niespodziankÄ…  (no może po za godzinÄ…, po to już powiedziane byÅ‚o, że koÅ‚o północy) Nie widzÄ™ przeszkód Jukoka, abyÅ› byÅ‚a wÅ›ród tych pierwszych osób... Potrzebna jest jednak jeszcze najwyżej jedna osoba. Co do krwi... Faktycznie to bÄ™dzie wyzwanie by wyglÄ…daÅ‚a realistycznie. Podobno dobry efekt daje woda, cukier żelujÄ…cy i jakiÅ› ciemnoczerwony barwnik spożywczy (wiÅ›niowy albo jakiÅ›)... Nad przebraniem warto pomyÅ›leć, aby zdjÄ™cia nie wyglÄ…daÅ‚y jak kadr z taniej imitacji horroru 
|
|
|
|
|
|
|
Brzeziu
Nowy użytkownik

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 3
Marzyciel
|
 |
« Odpowiedz #29 : Sierpnia 04, 2009, 21:38:58 » |
|
Poprawka... Jeżeli Jukoka potwierdzi chęć uczestnictwa na gg, to już pierwszy skład został wybrany. Oczywiście proszę się nie załamywać, tej nocy każdy będzie miał szansę zostania żywym trupem  Sorry za drugiego posta... śpieszyłem się nieco
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2009, 21:54:51 wys³ane przez Brzeziu »
|
|
|
|
|
|