Keiy
|
 |
« : Lipca 25, 2009, 01:16:30 » |
|
Magia świata L2 powraca w nowych kronikach; kolejne odsłony jednego z najpopularniejszych MMORPG. Zmierz się z epickimi bitwami i odkryj historię magicznego kontynentu Aden. Panel dla osób nowych oraz doświadczonych graczy.
|
|
|
|
|
|
|
AIr
Prowadzący
Nowy użytkownik

Pe: 
Wiadomoci: 35
KUP PAN CEGŁE
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipca 27, 2009, 09:53:11 » |
|
omg :O
panel o l2?
ja chce dostep do wifi miec!
|
|
|
|
podpis jak podpis, jedni maja czytelny a inni nie 
|
|
|
FenixXx
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipca 27, 2009, 11:50:05 » |
|
Podobno będzie ;]
|
|
|
|
|
|
|
PhoenixDelte
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipca 27, 2009, 15:45:22 » |
|
Panel o L2 OMG T_T po 2 latach gry w L2 stwierdziłem jedno L2 sux .Podziwiam cię FenixXx za to że robisz panel na temat l2 to musi boleć. To może ja zrobię na temat wow'a :> WOW RULEZ XD
|
|
|
|
|
|
|
FenixXx
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipca 27, 2009, 16:42:39 » |
|
Gram od początku w l2  więc WoW sux  jak chcesz cukierkową grafikę possać 
|
|
|
|
|
|
|
Japguy
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipca 28, 2009, 08:30:53 » |
|
Ja wolę gameplay wowa od L2 ALE! ...ale jak widzę elfki i dark elfki z L2 to wow może dla mnie nie nie istnieć ^^'
Na Panel przyjdę jak czas pozwoli
|
|
|
|
 "Men can't win against a women in argument. Men are all handicaped, coz we have a need to make sense" - Chris Rock
|
|
|
FenixXx
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipca 28, 2009, 21:46:08 » |
|
No a myślisz ze kim ja gram ?  jak nie soczystymi Dark Elfkami ;]
|
|
|
|
|
|
|
AIr
Prowadzący
Nowy użytkownik

Pe: 
Wiadomoci: 35
KUP PAN CEGŁE
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipca 29, 2009, 01:51:31 » |
|
jaki serwer? 
|
|
|
|
podpis jak podpis, jedni maja czytelny a inni nie 
|
|
|
Japguy
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipca 29, 2009, 09:58:20 » |
|
Ja dawniej grałem na Allseronie, całkiem fajnie było:] Ale potem nie miałem czasu i cierpliwości, więc olałem:/ Ale chętnie powspominam, ah te godziny na EG xD
|
|
|
|
 "Men can't win against a women in argument. Men are all handicaped, coz we have a need to make sense" - Chris Rock
|
|
|
PhoenixDelte
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipca 29, 2009, 21:55:01 » |
|
Ja grałem na Azure. Najbardziej zbliżony server x5 rate do Officjala ^_^ Ork Overlord lvl 77  sub WC 78 Destro 62 :> Ale przestałem. A FenixXx cukierkowa grafika hmm. Drzewa są bardziej realistyczne w wowie niż w rzeczywistości jak się gra na full detalach tak jak ja nawet na low są ładne. I trudno spotkać takie same rzeczy w wowie w innej miejscówce  W ogóle jest wiele różnic które są piękniejsze niż l2. Np System pvp. Nie wjedzie w ciebie 78 kiedy masz 62 i nie stracisz cennych 4% które wbijałeś przez półdnia XD wiele jest pięknego w wowie czego brak w l2. Tylko najgorsze że L2 ukradło silnik od Unreal turnament i l3 powstawało na najnowszym silniku unreal'a ale wstrzymali prace XD
|
|
|
|
|
|
|
|
PhoenixDelte
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipca 29, 2009, 23:22:53 » |
|
na x50 grałem też i na x10x XD Ale za każdym razem kończyło się tak samo. Że robiłem destro i solowałem sobie Raid Bossy ^_^ Tylko epikow nie brałem na kark. Nawet zdarzyło się że na x5 solowałem Raid Bossy ^_^ 3 konta osobne i jazda XD
|
|
|
|
|
|
|
FenixXx
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipca 30, 2009, 10:43:19 » |
|
Mhm no jak gram la Low Rate  to jest zabawa  i jak weźmiesz bosa to chyba w snach po update 
|
|
|
|
|
|
|
filios
Użytkownik

Pe: 
Wiadomoci: 60
Code: Ecchi
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipca 30, 2009, 13:12:00 » |
|
wiesz, gdy grajac sps wyciagasz ponad 1kk m atk, to rb jest kwestia chwili xd
|
|
|
|
|
|
|
PhoenixDelte
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipca 30, 2009, 20:26:57 » |
|
1kk M.ataku nigdy nie widziałem by ktoś miał taki atak. 1 milion nikt nie wyciągnie XD. Ale dużo hooy wyciągał XD Ale destro z HD na +25 i full buffem to wymiot  A ja też FenixXx grałem na low sewerze x5 to nie jest dużo i naprawdę chlastałem się jak traciłem po 4% przez jakiegoś gościa.
|
|
|
|
|
|
|
|