Keiy
|
 |
« : Lipca 25, 2009, 01:13:14 » |
|
Zawsze chciałeś stać się właścicielem pluszaka przypominającego postać z twojego ulubionego anime? a nie było takiego, jakiego byś akurat pragnął? - nic prostszego; czemu by nie uszyć go samemu? Na tym skromnym warsztacie poznacie podstawy. Postaram się przekazać Wam potrzebną wiedzę do stworzenia własnego pluszaka. Ponadto każdy uczestnik będzie miał okazje wyjść z tego panelu z własnoręcznie zrobioną zdobyczą.
|
|
|
|
|
|
|
Death
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipca 25, 2009, 14:55:04 » |
|
No i tu na pewno siÄ™ zjawiÄ™... kocham pluszaki ^_^...
|
|
|
|
 Piekło nigdy nie jest tak ekscytujące jak wtedy, gdy skrywa się za twarzą anioła...
|
|
|
Sirroco
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipca 25, 2009, 18:30:44 » |
|
Zawsze dużo osób przychodzi x)) a potem latam w poszukiwaniu większej ilości nożyczek bo Midori nigdy nie ma ich pod dostatkiem xD ^___^
|
|
|
|
Watashi wa omoide ni wa naranai sa...
|
|
|
FenixXx
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipca 25, 2009, 19:55:31 » |
|
No i ja przybędę  może czegoś nowego się nauczę  Byle by mi się o w czasie zmieściło wszystko >.<
|
|
|
|
|
|
|
Pan_Kot
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipca 27, 2009, 10:59:17 » |
|
hahahaha FenixXx ty na wszystkim bedziesz XD oni powinni to wszystko rozplanować zeby tobie pasowaÅ‚o  hehe <joke>
|
|
|
|
"Jam jest Hermes, własne skrzydła pożerając oswojon zostałem"
|
|
|
FenixXx
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipca 27, 2009, 11:49:45 » |
|
Wybacz, ale mam niezmiernie szeroki wachlarz zdolności i wiedzy  a lubię zgłębiać jeszcze bardziej  i gdybyś śledziała tematy to nie wszędzie
|
|
|
|
|
|
|
Midori
Nowy użytkownik

Wiadomo¶ci: 4
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipca 27, 2009, 14:29:37 » |
|
Zawsze dużo osób przychodzi x)) a potem latam w poszukiwaniu większej ilości nożyczek bo Midori nigdy nie ma ich pod dostatkiem xD ^___^
teraz maja mi je ponoć załatwić xD W ogole to warsztaty będą o godzinie 21:00 a cosplay kończy się o 20:00 ( tu mamy nadzieje że nic się nie przeciągnie w czasie ) Dodatkowo powiem wam że warsztaty przybiorą śmieszny wymiar (jak wyrobimy ze strojami )nie będzie czasu po copslayu na przebranie się dlatego warsztaty będą prowadzone prze ze mnie jako Ciela Phantomhive XD pomocą będzie tez służyć zapewne Sebastian (pan (pani)od żelazka) Grell (dostawca nożyczek XD) pojawi się też zapewne Under taker Lizy Madam czy chociażby sama Maylene XD serdecznie was zapraszam
|
|
|
|
|
|
|
Iwa-chan
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipca 30, 2009, 13:50:20 » |
|
Gheee tak późno? A liczyłam że uszyje na tym Kube Rozpruwacza jak w domu nie wyrobie ^^"
|
|
|
|
 Everybody Lies?
|
|
|
Midori
Nowy użytkownik

Wiadomo¶ci: 4
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipca 30, 2009, 15:01:50 » |
|
Gheee tak późno? A liczyłam że uszyje na tym Kube Rozpruwacza jak w domu nie wyrobie ^^"
hmm no to nie o de mnie zależy xD ale kube rozpruwacza ? XD własnie miałam pytac ajkei postaci z animcow i w ogóle wam najbardziej odpowiadają ? co bym się jakoś przygotowała
|
|
|
|
|
|
|
Iwa-chan
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipca 30, 2009, 16:44:27 » |
|
Kuba Rozpruwacz to medium które w SK ma Marion( ta blondi ubrana na czarno) xD Aczkolwiek chętnie bym zrobiła Hao Asakure :3
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipca 30, 2009, 17:53:19 wys³ane przez Iwa-chan »
|
|
 Everybody Lies?
|
|
|
Pan_Kot
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipca 30, 2009, 19:41:58 » |
|
ja bym wolała Wiktorie z Hellsinga albo Arashiego z Paradise Kiss
ah......byłabym w niebie XD
|
|
|
|
"Jam jest Hermes, własne skrzydła pożerając oswojon zostałem"
|
|
|
Jukoka
Nowy użytkownik

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 24
Pseudo-mangaka
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipca 31, 2009, 09:56:51 » |
|
Ja będę na pewno ^^ Zawsze dużo osób przychodzi x)) a potem latam w poszukiwaniu większej ilości nożyczek bo Midori nigdy nie ma ich pod dostatkiem xD ^___^
Zabrać swoje własne z domu? xD
|
|
|
|
|
|
|
Death
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipca 31, 2009, 12:45:34 » |
|
Mogą się przydać, jak to mówią przezorny zawsze bezpieczny  ^_^...
|
|
|
|
 Piekło nigdy nie jest tak ekscytujące jak wtedy, gdy skrywa się za twarzą anioła...
|
|
|
Jukoka
Nowy użytkownik

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 24
Pseudo-mangaka
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipca 31, 2009, 13:43:56 » |
|
Na wszelki wypadek jednak wezmÄ™  Aaa, uszyjÄ™ sobie L'a!! ^^
|
|
|
|
|
|
|
Aria
Nowy użytkownik

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 28
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipca 31, 2009, 14:04:00 » |
|
Uu~ lubię szyć, więc jak nic nie będzie kolidować, to z chęcią wpadnę  Pytanie: materiały, nici, igły, plastry zapewniane przez organizatorki, czy przynieść swoje? :d
|
|
|
|
|
|
|
|