Abarai
|
 |
« Odpowiedz #30 : Sierpnia 03, 2009, 20:02:59 » |
|
Abarai jak coś to cała wasza grupa może przejsć do mojej grupy bo ja wysłałem rezerwacje już dawno ;p wszelkie info na PW
Dziękuje , ale u nas jest 20 osób , razem z Waszą to będzie 40 >_< Umrzemy !  Rezerwacja u nas też wysłana , zobaczymy , co dalej  Edit , bo mam pytanie : Czy jeśli uda nam sie zarezerwować sleep , i mamy mały czajnik , czy mozemy mieć 1 czajnik do uzytku na grupę ? (btw czy coś wiadomo czy i ile będzie legalnych czajnik-pointów ? )
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 03, 2009, 22:53:38 wysane przez Abarai »
|
|
|
|
|
Pchlaxxx
|
 |
« Odpowiedz #31 : Sierpnia 03, 2009, 23:28:22 » |
|
jeśli ktoś chce przygarnąć 2 osoby, to ja bardzo chętnie się piszę ze znajomym ^_^ gg 6867976
|
|
|
|
|
|
|
lili
Prowadzący
Nowy użytkownik

Pe: 
Wiadomoci: 38
|
 |
« Odpowiedz #32 : Sierpnia 03, 2009, 23:59:25 » |
|
Jeśli nie wywalicie korków Abarai... tak jak na Balconie... to spoko, sama mam w grupie czajniczek "Grall"
|
|
|
|
"Shining ray! Find your brand new way a never ending journey to be together" "Przestępczość towarzyszy nam od zawsze, więc skoro nie można się jej pozbyć, niech to przynajmniej będzie przestępczość zorganizowana" Havelock Vetinari
|
|
|
Abarai
|
 |
« Odpowiedz #33 : Sierpnia 04, 2009, 00:10:51 » |
|
Własnie też sobie pomyslałem , że pewnie kazdy sleeproom chciałby miec 1 czajnik i chcą herbate w porze wieczorowej .... Lepiej nie bierzemy.
|
|
|
|
|
|
|
Morteaux
Nowy użytkownik

Pe: 
Wiadomoci: 11
Potwór Ciasteczkowy
|
 |
« Odpowiedz #34 : Sierpnia 04, 2009, 08:26:45 » |
|
Wiadomość dla tych, którzy są w grupie Nakama: wysłaliśmy już rezerwację, teraz tylko czekać i mieć nadzieję, że się załapiemy:) No, musimy się załapać! ^^ Nie ma innej możliwości 
|
|
|
|
The life bringng death, we afraid to death, but we all must life only for once die. The all is started worry. Worry is change to fear. Fear is lead to anger. Anger is lead to hate. Hate is lead to suffer. The only remedy is Total Destruction.
|
|
|
doji_mozg
|
 |
« Odpowiedz #35 : Sierpnia 04, 2009, 23:25:34 » |
|
Rezerwacje sleep roomów zamknięte. Trwa układanie grup w sleepach. Grupy które sie załapały zostaną tu później podane, oprócz tego napiszemy maila do zarządzających grupami.
EDIT z 12 grup, które mogły się ubiegać o rezerwację, zostało wybranych 8 (zadecydowała kolejność zgłoszeń). Wstępna lista grup, które zostały zaakceptowane: KAPSUŁA SAHIELA Ananas (Mukuro Team) Kuro No Kishi Dan Jigoku BaGeTa Hitohana ZPG Nakama
Ostateczne potwierdzenia wyślemy na adresy e-mail zarządzajacych grupami.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2009, 23:46:30 wysane przez doji_mozg »
|
|
|
|
|
Geradiel
|
 |
« Odpowiedz #36 : Sierpnia 04, 2009, 23:45:50 » |
|
o to fajno 
|
|
|
|
Baranek de aru no-wa ii ne. ranek-ni okite, polanka-e hashitte, kou utattari suru: be be be, kopytka-wa boku-wo hakonde iru be be be, kopytka-wa boku-wo hakonde iru
|
|
|
Foxik
Nowy użytkownik

Pe: 
Wiadomoci: 11
Faith is ours shield
|
 |
« Odpowiedz #37 : Sierpnia 05, 2009, 08:35:01 » |
|
Super:) cieszę sie:)
|
|
|
|
CLEANSE, PURGE, KILL - FOR THE GREAT WILL OF THE EMPEROR "If you can see us, we are dangerous indeed. But is as nothing to the peril you face if you cannot se us and all you can hear us our laughter"
|
|
|
Valentine
Nowy użytkownik

Wiadomoci: 8
|
 |
« Odpowiedz #38 : Sierpnia 05, 2009, 22:55:46 » |
|
No i git, arigatou w imieniu Ananasków ^^
|
|
|
|
|
|
|
Kodii
Nowy użytkownik

Wiadomoci: 6
|
 |
« Odpowiedz #39 : Sierpnia 05, 2009, 23:52:18 » |
|
innymi slowy nie mamy sleepa >.>
|
|
|
|
|
|
|
Abarai
|
 |
« Odpowiedz #40 : Sierpnia 06, 2009, 00:08:06 » |
|
My tez nie mamy sleepa , musimy kogoś jeszce poznać , zeby na drugi raz mieć od razu 20 osób , a nie 19 >_< jakoś sobie poradzimy wszyscy przeciez 
|
|
|
|
|
|
|
Kodii
Nowy użytkownik

Wiadomoci: 6
|
 |
« Odpowiedz #41 : Sierpnia 06, 2009, 00:31:37 » |
|
trudno, mam nadzieje ze beda jakies ogarniete wolnie miejsca... choc podejrzewam ze to bedzie korytarz xD
|
|
|
|
|
|
|
|
Japguy
|
 |
« Odpowiedz #43 : Sierpnia 06, 2009, 08:02:00 » |
|
Przynajmniej ci nikt na Balconie nie raził światłem po oczach xD A ja mam sleepa który może nawet odwiedzę kiedyś, bo przy tylu atrakcjach się na to raczej nie zanosi;]
|
|
|
|
 "Men can't win against a women in argument. Men are all handicaped, coz we have a need to make sense" - Chris Rock
|
|
|
filios
Użytkownik

Pe: 
Wiadomoci: 60
Code: Ecchi
|
 |
« Odpowiedz #44 : Sierpnia 06, 2009, 09:21:25 » |
|