yavie
Nowy użytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 20
|
|
« Odpowiedz #30 : Czerwca 18, 2009, 14:37:50 » |
|
Szkoła katolicka i night life zestawienie prawie idealne Teraz to musze pomyśleć nad jakimś innym transportem, bo z mpk może być teraz trudno, pomimo że jeździ mi tam 502 to nawet nie wiem na których przystankach się zatrzymuje.
|
|
|
|
|
|
|
Ifrexalis
Nowy użytkownik
Wiadomo¶ci: 16
|
|
« Odpowiedz #31 : Czerwca 18, 2009, 16:57:35 » |
|
Pozatym katolicka szkoła i temat konwentu do siebie trochę nie ten teges, nee? Jakoś dziwnie się czuję gdy pomyślę że na konwencie będzie yaoi, night life a tu w każdej chwili może wparować ksiądz >.>... gyuh...
To nie tak działa. Jeśli organizacja ma w kieszeni umowę, to znaczy, iż ma na wyłączność daną część budynku/areału ~ przed podpisaniem zapoznała się z przedstawionymi zasadami, po czym je zatwierdziła oraz przedstawiła swoje zapewnienia. Tak więc zarządcami na wyznaczony czas są organizatorzy i oni decydują kto może wejść na teren imprezy, a kto nie - z wyłączeniem administracji całego establishmentu, co jest chyba oczywiste. Nikt nie będzie nasyłał żadnych kontroli (chyba, że posłowie PO w ramach szukania powiązań z IPN) skoro powiedziane jest w statucie konwentu z góry co będzie tolerowane, a co nie. Fani yaoi/yuri mogą odpowiadać za przewinienia jeśli zasady złamią co jest wątpliwie, tutaj liczy się dobra zabawa, a nie złośliwość. Tak przynajmniej widzę to ja.
|
|
|
|
|
|
|
Aria
Nowy użytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 28
|
|
« Odpowiedz #32 : Czerwca 18, 2009, 17:16:40 » |
|
Mówiłem o Olszy II (prawda szkoła nie leży w środku tylko na skraju) ale fakt, może przesadziłem z tym dresiarskim osiedlem (nie powinienem wierzyć we wszystko co słyszę ;P) Nie ma problemu, możecie zignorować mojego poprzedniego posta.
Jako mieszkanka tego osiedla, muszę ze smutkiem przyznać, że jest posr***ne ;x Czasem jest gorzej niż w hucie, jeżeli chodzi o te bandy pijanych dresów ==' Ale to bardziej w godzinach 22.00-3.00, czyli takich, że raczej konwentowicze nie będą mieli okazji się przekonać o tym A przynajmniej mam taką nadzieję ^^ A co do wyboru szkoły, jestem bardzo szczęśliwa, jako że: a) mam do niej 5 min xD b) w środku jest ładnie ^_^ c) park obok jest wprawdzie mały, ale w miarę zadbany i ładny ^_^ d) dzieciństwo mi się przypomina xD"
|
|
|
|
|
|
|
Kuroneko
|
|
« Odpowiedz #33 : Czerwca 18, 2009, 20:03:44 » |
|
Co do rezerwacji sleepów pracujemy nad systemem który wam to umożliwi.
|
|
|
|
|
|
|
Foxik
Nowy użytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 11
Faith is ours shield
|
|
« Odpowiedz #34 : Czerwca 18, 2009, 21:58:18 » |
|
hmm... no coż mam jeszcze bliżej hiehiehie
|
|
|
|
CLEANSE, PURGE, KILL - FOR THE GREAT WILL OF THE EMPEROR "If you can see us, we are dangerous indeed. But is as nothing to the peril you face if you cannot se us and all you can hear us our laughter"
|
|
|
Micatee
Nowy użytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 29
何とかなるさあ。。。~♪(^ω^)
|
|
« Odpowiedz #35 : Czerwca 19, 2009, 00:37:45 » |
|
Ifrexalis, dla mnie to i tak trochÄ™ nie pasuje z mmm... z moralnego punktu widzenia~.~ well, to tylko moje zdanie~
thx Kuroneko-sama za informacjÄ™~
|
|
|
|
さてさて何が、 出来るかな~~
|
|
|
Sirroco
|
|
« Odpowiedz #36 : Czerwca 19, 2009, 08:43:22 » |
|
Ja do tamtej szkoly mialam blisko xD a ktos wie jak tam stoi z salÄ… gimnastycznÄ… ??
|
|
|
|
Watashi wa omoide ni wa naranai sa...
|
|
|
FenixXx
|
|
« Odpowiedz #37 : Czerwca 19, 2009, 09:32:24 » |
|
jest jedna
|
|
|
|
|
|
|
PhoenixDelte
|
|
« Odpowiedz #38 : Czerwca 19, 2009, 10:33:51 » |
|
Ja tam mam najpierw do krakowa z 120km a potem nie wiadomo ile do szkoły :> Ale to że szkoła katolicka. I zrobimy sobie Night Life no to broń panie boże co to będzie :> Kompatybilność 100% :>
Off-Topic Fajny Avatar @yavie Kagura z Gintama Rulez =^.^=
|
|
|
|
|
|
|
Lilala
Nowy użytkownik
Wiadomo¶ci: 23
|
|
« Odpowiedz #39 : Czerwca 19, 2009, 21:48:49 » |
|
"Z przykrością zawiadamiamy..." - już się bałam, że mi konwent odwołano! xD A skoro już znaleźliście nową szkołę, to nie widzę problemu ;> Puki jesteśmy silną i zwartą grupą konwentowiczów, to żadna krzywda nie powinna nam się stać, nee? Cieszę się, że konwent mimo wszystko się odbędzie Bardzo go wyczekuję, więc liczę na to, że gdyby coś znowu nie wypaliło, to i tak sobie pocosplayujemy na dworcu pkp, co? Albo na rynku wraz z lajkonikiem ;>
|
|
|
|
|
|
|
Japguy
|
|
« Odpowiedz #40 : Czerwca 19, 2009, 21:51:10 » |
|
Teraz to juz całkiem blisko mam. Dojście do szkoły banalne, dojazd bez problemu wszysto cacy:] Niedaleko real więc elegancko też całkiem niedaleko bar mleczy, chińczyk i Obi jakbyśmy coś budowali xD Mapka poglądowa(jeszcze ulepszę jak coś) http://japguy.co.cc/mapkav2.jpg(na czerwono są nazwy przystanków) @yavie najlepiej jak jedziesz 502 z centrum, przesiądź się na wiślickiej w coś co jedzie na pilotów, ewentualnie bora komorowskiego:]
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwca 21, 2009, 00:39:48 wys³ane przez Japguy »
|
|
"Men can't win against a women in argument. Men are all handicaped, coz we have a need to make sense" - Chris Rock
|
|
|
Abarai
|
|
« Odpowiedz #41 : Czerwca 19, 2009, 23:32:46 » |
|
Ale to bardzo fajna mapka PodobajÄ… mi sie te dodatkowe wazne punkty , Obi i real A to daeko od dworca ?
|
|
|
|
|
|
|
Keiy
|
|
« Odpowiedz #42 : Czerwca 19, 2009, 23:59:23 » |
|
Hm... 15-20 minut autobusem. 1 godzina na piechotÄ™.
|
|
|
|
|
|
|
Micatee
Nowy użytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 29
何とかなるさあ。。。~♪(^ω^)
|
|
« Odpowiedz #43 : Czerwca 20, 2009, 00:17:17 » |
|
Albo na rynku wraz z lajkonikiem ;>
Sorry za offtop, ale mam głupie pytanie^^" Kiedy u nas lajkonik hasa po rynku? Ostatnio japonka się mnie o to zapytała, a ja zonk lol^^" A do tematu, jedzie pod tą szkołę coś innego niż 502?
|
|
|
|
さてさて何が、 出来るかな~~
|
|
|
Japguy
|
|
« Odpowiedz #44 : Czerwca 20, 2009, 00:40:40 » |
|
Szczerze to też nie wiem kiedy hasa O_O Ale to nie jest regularne bo to chyba nie organizowany przez miasto koleś tylko indywidualnie się przebiera tak jak żywe posągi na rynku. Zaraz napiszę do rady miasta i może mi powiedzą:]
Btw. Mapka miała jeden błąd(przystanek pilotów), ale drobny i już naprawiłem;)
@Micatee Zależy skąd. Napisałem na mapce numery autobusów które się zatrzymują na przystankach(oznaczyłem czy od strony rynku czy huty). Powiedz gdzie masz przystanek wysiadkowy w krk, a chętnie powiem jak stamtąd dojechać:]
@Abarai Jeżeli jedziesz w godzinach porannych w sobotę to około 10 do 15 min max. więc blisko. Jak szedłem w stanie wskazującym "z buta" to w 35 min byłem na rondzie młuńskim(blisko).
Osobiście polecam z dworca 124 bo ma najbliżej szkoły przystanek i właściwie łatwo wtedy ją znaleźć(graffiti na murze się wyróżnia). Przystanek na bora komorowskiego jest mało uczęszczany przez autobusy.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwca 20, 2009, 01:09:25 wys³ane przez Japguy »
|
|
"Men can't win against a women in argument. Men are all handicaped, coz we have a need to make sense" - Chris Rock
|
|
|
|