Natan
|
 |
« : Maja 31, 2009, 17:52:15 » |
|
Z prawdziw? przyjemno?ci? pragn? poinformowa? i? 8 czerwca oko?o godziny 18 ruszy Pierwsza Tura Rezerwacji Wej?ciówek na NATcon. Nast?pna tura Rezerwacji przewidziana jest na 8 Lipca bie??cego roku, dlatego niech nie martwi? si? ci którzy nie zd??? za?apa? si? na pierwsz? tur?, b?d? mi?li jeszcze szans?. Dodatkowo chcia?bym poinformowa? i? nadal poszukiwane s? osoby ch?tne do prowadzenia paneli i konkursów, szczególnie takich które dobrze wpasowywa?yby si? w konwencj?. Zg?asza? si? mo?na przez formularz umieszczony na stronie naszego konwentu ( przypomn? www.natcon.pl ).
|
|
|
|
|
|
|
suboshi
Nowy u?ytkownik

|
 |
« Odpowiedz #1 : Maja 31, 2009, 20:28:14 » |
|
Nareszcie.  Pozosta?o tylko czeka? na informacje ile wej?ciówek b?dzie dost?pnych teraz. Ale bior?c pod uwag? ?e druga tura b?dzie 8 lipca to my?l? ze ponad po?owa
|
|
|
|
|
|
|
komarEX
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maja 31, 2009, 23:58:08 » |
|
Jakie? zni?ki dla Helperów/Prowadz?cych?
|
|
|
|
|
|
|
Xellos
Prowadz?cy
Nowy u?ytkownik

Maria-chan is mai waifu! Uuuu!
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwca 01, 2009, 08:14:12 » |
|
Jakie? zni?ki dla Helperów/Prowadz?cych?
Zawsze helperzy/prowadz?cy, ale tacy, którzy faktycznie co? b?d? robi?, a nie tylko udawa?, wchodzili za darmo...
|
|
|
|
|
|
|
Takes
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwca 01, 2009, 09:01:49 » |
|
a wiadomo ile tych wej?ciówek b?dzie?
|
|
|
|
|
|
|
Death
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwca 02, 2009, 22:09:39 » |
|
Rozumiem, ?e formularz pojawi si? na stronie konu za jaki? czas?
|
|
|
|
 Piek?o nigdy nie jest tak ekscytuj?ce jak wtedy, gdy skrywa si? za twarz? anio?a...
|
|
|
Geradiel
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwca 02, 2009, 22:12:59 » |
|
Death podejrzewam, ?e 8 o tej 18 pojawi si? dodatkowy magiczny button na stronie konwentu i zacznie si? zabawa ^^
|
|
|
|
Baranek de aru no-wa ii ne. ranek-ni okite, polanka-e hashitte, kou utattari suru: be be be, kopytka-wa boku-wo hakonde iru be be be, kopytka-wa boku-wo hakonde iru
|
|
|
Death
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwca 03, 2009, 10:24:23 » |
|
Ju? ja widz? t? zabaw?  ... ale nurtuje mnie jeszcze pytanie jaki b?dzie limit osób... kto? wie?
|
|
|
|
 Piek?o nigdy nie jest tak ekscytuj?ce jak wtedy, gdy skrywa si? za twarz? anio?a...
|
|
|
Sasu
Nowy u?ytkownik

|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwca 04, 2009, 19:01:14 » |
|
Za?apiesz si? czy si? nie za?apiesz? - to chyba jest lepsza zabawa ni? sam konwent xDDD
|
|
|
|
|
|
|
gloda
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwca 04, 2009, 20:20:10 » |
|
Heh jak dobrze by? helperem nie musz? si? martwi? o wej?ciówk? ;P Co do wej?ciówek to jak s?dzicie ile osób w sumie pojawi si? na NatConie? Robimy zak?ady xD
|
|
|
|
|
|
|
komarEX
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwca 04, 2009, 21:24:41 » |
|
Po do?? sporym BalConie, a przed do?? kosztownym Animatsuri 2 to mo?e by? troch? ma?o. No ale w liczby nie strzelam, bo si? nie znam.
|
|
|
|
|
|
|
Drakar
Nowy u?ytkownik

|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwca 08, 2009, 01:31:48 » |
|
Pytanie - jak si? ma sprawa z ODWO?YWANIEM wej?ciówek? Wol? zapyta? na wszelki wypadek ni? potem, bo co? mi wypad?o itd. Po prostu mówi?, ?e wycofuj?, dostaj? kas? z powrotem i po ptakach?
|
|
|
|
|
|
|
doji_mozg
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwca 08, 2009, 09:55:33 » |
|
Ogólnie, tak. Chyba, ?e b?dzie to na tydzie? przed konwentem, wtedy ju? nie b?dzie takiej mo?liwo?ci.
|
|
|
|
|
|
|
FenixXx
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwca 08, 2009, 14:36:57 » |
|