Japguy
|
 |
« Odpowiedz #60 : Czerwca 13, 2009, 14:00:56 » |
|
@Kisara Ja wole więcej czekolady nie jeść^^' A co do popijania tabletek RedBull'em to oczywiście nie polecam jak się chce jeszcze później konwentować, współczuje przykrego przeżycia:/
@komarEX Fakt że niezdrowe, ale mimo wszystko czasami to pomaga, a na mnie i tak wszystko na zasadzie Placebo działa więc jakoś zawsze mnie z 1.5 h przynajmniej trzyma.
Dobra koniec roboty trzeba iść do domu xD
|
|
|
|
 "Men can't win against a women in argument. Men are all handicaped, coz we have a need to make sense" - Chris Rock
|
|
|
Sagara
Nowy użytkownik

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 17
|
 |
« Odpowiedz #61 : Czerwca 13, 2009, 14:03:05 » |
|
Ja choćbym chciał to czekolady dużo nie zjem bo mnie zemdli, a energetyki się przydają, puszka Burna zwykle ratuje moją koncentrację
|
|
|
|
|
|
|
Kisara
|
 |
« Odpowiedz #62 : Czerwca 13, 2009, 14:06:16 » |
|
@Kisara Ja wole więcej czekolady nie jeść^^' A co do popijania tabletek RedBull'em to oczywiście nie polecam jak się chce jeszcze później konwentować, współczuje przykrego przeżycia:/
Wiesz, jeÅ›li chodzi ci o dietÄ™ lub te sprawy to rozumiem. Jednak ja po sobie wiem, że gdy czÅ‚owiek caÅ‚y dzieÅ„ goni i musi coÅ› robić i nie ma czasu przysÅ‚owiowo usiąść na tyÅ‚ku tabliczka czekolady w biegu ratuje tyÅ‚ek. Przynajmniej zapewnia wiÄ™cej wartoÅ›ci odżywczych od takiego energy drinka. Jednak ja jeÅ›li mam już pochÅ‚onąć caÅ‚Ä… to wolÄ™ gorzkÄ…, bo caÅ‚ej mlecznej bym nie daÅ‚a rady. RzeczywiÅ›cie by mnie zemdliÅ‚o. No, ale jak to mówiÄ…, każdy wie co mu pomaga 
|
|
|
|
"Yeah, the world is still sleepin' while I keep on dreaming for me And their words are just whispers and lies that I'll never believe."
|
|
|
FenixXx
|
 |
« Odpowiedz #63 : Czerwca 13, 2009, 14:11:54 » |
|
Oj tak gorzka czekolada to jest to  i popijać czasami jakiegoÅ› powerade, bo red bull dziaÅ‚Ä… tak że ma siÄ™ pare godzin kopa a potem caÅ‚kowity spadek formy chyba że siÄ™ kolejnego wypije, a powerade dziaÅ‚a troszkÄ™ inaczej. Dla tych co lubiÄ… polecam chaÅ‚we.. osobiÅ›cie nie lubiÄ™ bo smakuje jak piasek  Nie polecam brać dżemów  lub miodu nie raz widziaÅ‚em jak siÄ™ potem to koÅ„czy  Polecam bitÄ… Å›mietanÄ™  kupa zabawy zawsze jest  zwÅ‚aszcza przy graniu w butelkÄ™ 
|
|
|
|
|
|
|
Abarai
|
 |
« Odpowiedz #64 : Czerwca 13, 2009, 17:09:31 » |
|
Powerade wyrównuje poziom minerałów i soli . Nie daje kopa , ale jest zdrowszy i rozjasnia umysÅ‚  Zamiast czekolady można wciÄ…gnÄ…c batonik z rodzynkami , sÄ… bardzo energetyczne  Knoppersy też .
|
|
|
|
|
|
|
gloda
|
 |
« Odpowiedz #65 : Czerwca 13, 2009, 17:31:35 » |
|
Gorzka czekolada... Zdrowa i ohydna ^_^ Mleczna akceptuje innej nie, a 2 tabliczki na raz to żaden kłopot. Energo shit jest nie zdrowy szczególnie gdy ktoś pije a potem sie nie rusza... Przed jakimś sportem jeszcze można ale żeby nie spać to chyba lepiej wypić kawę xD Redbulle itp oprócz pobudzającej kofeiny maja tylko trującą chemię a kawa ma stosunkowo więcej kofeiny ( chyba xD ) i mniej chemii...
|
|
|
|
|
|
|
Sagara
Nowy użytkownik

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 17
|
 |
« Odpowiedz #66 : Czerwca 13, 2009, 17:41:30 » |
|
Ile ludzi tyle opinii. Główna różnica między Powerade'em a Red Bullem jest taka, że pierwszy to izotonik mający głównie regenerować siłę fizyczną, a drugi to energetyk pobudzający umysł. Ich wspólna cecha to zawartość kofeiny i tauryny (wątek chemii i jej wpływu na zdrowie to już sprawa dyskusyjna - nie będę jej poruszał). Jak powiedziała Kisara "każdy wie co mu pomaga"
|
|
|
|
|
|
|
Japguy
|
 |
« Odpowiedz #67 : Czerwca 13, 2009, 20:29:27 » |
|
Cóż...gorzkiej chyba bym nie odmówiÅ‚ jednak^^' A co do energy drinków to po tylu opiniach chyba sam nigdy wiÄ™cej tego do ust nie wezmÄ™:P Tak czy inaczej ustaliliÅ›my że Å›piwór, tabletki na gardÅ‚o, tabletki przeciwbólowe(opcjonalnie) i czekolada  NiezbÄ™dnik konwentowicza, i co jeszcze wziąć? :]
|
|
|
|
 "Men can't win against a women in argument. Men are all handicaped, coz we have a need to make sense" - Chris Rock
|
|
|
yavie
Nowy użytkownik

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 20
|
 |
« Odpowiedz #68 : Czerwca 13, 2009, 21:09:09 » |
|
Przede wszystkim dobre towarzystwo, ale to można zaÅ‚atwić już na miejscu 
|
|
|
|
|
|
|
aika
|
 |
« Odpowiedz #69 : Czerwca 13, 2009, 21:11:34 » |
|
Nawet gdyby ktoÅ› zapomniaÅ‚ tabletek, z tego co siÄ™ orientuje na przeciwko szkoÅ‚y jest apteka, można kupić w razie potrzeby 
|
|
|
|
|
|
|
Kisara
|
 |
« Odpowiedz #70 : Czerwca 13, 2009, 21:46:50 » |
|
Nawet gdyby ktoÅ› zapomniaÅ‚ tabletek, z tego co siÄ™ orientuje na przeciwko szkoÅ‚y jest apteka, można kupić w razie potrzeby  Tabletki ważna rzecz, zwÅ‚aszcza te od bólu gÅ‚owy. Zabrzmi okrutnie, ale przeciwbólowe brane na pusty żoÅ‚Ä…dek dziaÅ‚ajÄ… dużo szybciej, ale potem lepiej i tak coÅ› zjeść.
|
|
|
|
"Yeah, the world is still sleepin' while I keep on dreaming for me And their words are just whispers and lies that I'll never believe."
|
|
|
FenixXx
|
 |
« Odpowiedz #71 : Czerwca 14, 2009, 11:47:57 » |
|
No i jaka szybkość jest wówczas do WC... ech te kolejki  Tabletek nigdy na pusty mimo że szybciej dziaÅ‚aja, wpierw coÅ› zjeÅ›c nawet z 1 kromke czy coÅ›.
|
|
|
|
|
|
|
Lilala
Nowy użytkownik

Wiadomo¶ci: 23
|
 |
« Odpowiedz #72 : Czerwca 14, 2009, 15:05:51 » |
|
nie wiem gdzie zadać to pytanie, bo w sumie jest tyyyyle tematów o konwetach i tym jedynym ;P
No więc mówicie, że są kolejki do łazienki ;P Czy szkoła będzie oferowała też prysznice? Powinny jakieś być przy sali gimnastycznej ;P A jeśli ich nie ma, to raczej nie dziwota, że kolejka do kibla będzie ^^
|
|
|
|
|
|
|
Japguy
|
 |
« Odpowiedz #73 : Czerwca 14, 2009, 15:12:21 » |
|
Fakt, jak miała być konwencja night life, ktoś gdzieś powiedział coś o love hotelach, to prysznice chyba też...najlepiej niech się wypowie ktoś kto chodził tam do szkoły :]
|
|
|
|
|
|
|
Kuroneko
|
 |
« Odpowiedz #74 : Czerwca 14, 2009, 17:06:16 » |
|
Prysznice będą.
|
|
|