Japguy
|
|
« Odpowiedz #60 : Czerwca 13, 2009, 14:00:56 » |
|
@Kisara Ja wole więcej czekolady nie jeść^^' A co do popijania tabletek RedBull'em to oczywiście nie polecam jak się chce jeszcze później konwentować, współczuje przykrego przeżycia:/
@komarEX Fakt że niezdrowe, ale mimo wszystko czasami to pomaga, a na mnie i tak wszystko na zasadzie Placebo działa więc jakoś zawsze mnie z 1.5 h przynajmniej trzyma.
Dobra koniec roboty trzeba iść do domu xD
|
|
|
|
"Men can't win against a women in argument. Men are all handicaped, coz we have a need to make sense" - Chris Rock
|
|
|
Sagara
Nowy użytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 17
|
|
« Odpowiedz #61 : Czerwca 13, 2009, 14:03:05 » |
|
Ja choćbym chciał to czekolady dużo nie zjem bo mnie zemdli, a energetyki się przydają, puszka Burna zwykle ratuje moją koncentrację
|
|
|
|
|
|
|
Kisara
|
|
« Odpowiedz #62 : Czerwca 13, 2009, 14:06:16 » |
|
@Kisara Ja wole więcej czekolady nie jeść^^' A co do popijania tabletek RedBull'em to oczywiście nie polecam jak się chce jeszcze później konwentować, współczuje przykrego przeżycia:/
Wiesz, jeśli chodzi ci o dietę lub te sprawy to rozumiem. Jednak ja po sobie wiem, że gdy człowiek cały dzień goni i musi coś robić i nie ma czasu przysłowiowo usiąść na tyłku tabliczka czekolady w biegu ratuje tyłek. Przynajmniej zapewnia więcej wartości odżywczych od takiego energy drinka. Jednak ja jeśli mam już pochłonąć całą to wolę gorzką, bo całej mlecznej bym nie dała rady. Rzeczywiście by mnie zemdliło. No, ale jak to mówią, każdy wie co mu pomaga
|
|
|
|
"Yeah, the world is still sleepin' while I keep on dreaming for me And their words are just whispers and lies that I'll never believe."
|
|
|
FenixXx
|
|
« Odpowiedz #63 : Czerwca 13, 2009, 14:11:54 » |
|
Oj tak gorzka czekolada to jest to i popijać czasami jakiegoś powerade, bo red bull działą tak że ma się pare godzin kopa a potem całkowity spadek formy chyba że się kolejnego wypije, a powerade działa troszkę inaczej. Dla tych co lubią polecam chałwe.. osobiście nie lubię bo smakuje jak piasek Nie polecam brać dżemów lub miodu nie raz widziałem jak się potem to kończy Polecam bitą śmietanę kupa zabawy zawsze jest zwłaszcza przy graniu w butelkę
|
|
|
|
|
|
|
Abarai
|
|
« Odpowiedz #64 : Czerwca 13, 2009, 17:09:31 » |
|
Powerade wyrównuje poziom minerałów i soli . Nie daje kopa , ale jest zdrowszy i rozjasnia umysł Zamiast czekolady można wciągnąc batonik z rodzynkami , są bardzo energetyczne Knoppersy też .
|
|
|
|
|
|
|
gloda
|
|
« Odpowiedz #65 : Czerwca 13, 2009, 17:31:35 » |
|
Gorzka czekolada... Zdrowa i ohydna ^_^ Mleczna akceptuje innej nie, a 2 tabliczki na raz to żaden kłopot. Energo shit jest nie zdrowy szczególnie gdy ktoś pije a potem sie nie rusza... Przed jakimś sportem jeszcze można ale żeby nie spać to chyba lepiej wypić kawę xD Redbulle itp oprócz pobudzającej kofeiny maja tylko trującą chemię a kawa ma stosunkowo więcej kofeiny ( chyba xD ) i mniej chemii...
|
|
|
|
|
|
|
Sagara
Nowy użytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 17
|
|
« Odpowiedz #66 : Czerwca 13, 2009, 17:41:30 » |
|
Ile ludzi tyle opinii. Główna różnica między Powerade'em a Red Bullem jest taka, że pierwszy to izotonik mający głównie regenerować siłę fizyczną, a drugi to energetyk pobudzający umysł. Ich wspólna cecha to zawartość kofeiny i tauryny (wątek chemii i jej wpływu na zdrowie to już sprawa dyskusyjna - nie będę jej poruszał). Jak powiedziała Kisara "każdy wie co mu pomaga"
|
|
|
|
|
|
|
Japguy
|
|
« Odpowiedz #67 : Czerwca 13, 2009, 20:29:27 » |
|
Cóż...gorzkiej chyba bym nie odmówił jednak^^' A co do energy drinków to po tylu opiniach chyba sam nigdy więcej tego do ust nie wezmę:P Tak czy inaczej ustaliliśmy że śpiwór, tabletki na gardło, tabletki przeciwbólowe(opcjonalnie) i czekolada Niezbędnik konwentowicza, i co jeszcze wziąć? :]
|
|
|
|
"Men can't win against a women in argument. Men are all handicaped, coz we have a need to make sense" - Chris Rock
|
|
|
yavie
Nowy użytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 20
|
|
« Odpowiedz #68 : Czerwca 13, 2009, 21:09:09 » |
|
Przede wszystkim dobre towarzystwo, ale to można załatwić już na miejscu
|
|
|
|
|
|
|
aika
|
|
« Odpowiedz #69 : Czerwca 13, 2009, 21:11:34 » |
|
Nawet gdyby ktoś zapomniał tabletek, z tego co się orientuje na przeciwko szkoły jest apteka, można kupić w razie potrzeby
|
|
|
|
|
|
|
Kisara
|
|
« Odpowiedz #70 : Czerwca 13, 2009, 21:46:50 » |
|
Nawet gdyby ktoś zapomniał tabletek, z tego co się orientuje na przeciwko szkoły jest apteka, można kupić w razie potrzeby Tabletki ważna rzecz, zwłaszcza te od bólu głowy. Zabrzmi okrutnie, ale przeciwbólowe brane na pusty żołądek działają dużo szybciej, ale potem lepiej i tak coś zjeść.
|
|
|
|
"Yeah, the world is still sleepin' while I keep on dreaming for me And their words are just whispers and lies that I'll never believe."
|
|
|
FenixXx
|
|
« Odpowiedz #71 : Czerwca 14, 2009, 11:47:57 » |
|
No i jaka szybkość jest wówczas do WC... ech te kolejki Tabletek nigdy na pusty mimo że szybciej działaja, wpierw coś zjeśc nawet z 1 kromke czy coś.
|
|
|
|
|
|
|
Lilala
Nowy użytkownik
Wiadomo¶ci: 23
|
|
« Odpowiedz #72 : Czerwca 14, 2009, 15:05:51 » |
|
nie wiem gdzie zadać to pytanie, bo w sumie jest tyyyyle tematów o konwetach i tym jedynym ;P
No więc mówicie, że są kolejki do łazienki ;P Czy szkoła będzie oferowała też prysznice? Powinny jakieś być przy sali gimnastycznej ;P A jeśli ich nie ma, to raczej nie dziwota, że kolejka do kibla będzie ^^
|
|
|
|
|
|
|
Japguy
|
|
« Odpowiedz #73 : Czerwca 14, 2009, 15:12:21 » |
|
Fakt, jak miała być konwencja night life, ktoś gdzieś powiedział coś o love hotelach, to prysznice chyba też...najlepiej niech się wypowie ktoś kto chodził tam do szkoły :]
|
|
|
|
|
|
|
Kuroneko
|
|
« Odpowiedz #74 : Czerwca 14, 2009, 17:06:16 » |
|
Prysznice będą.
|
|
|