Natan
|
 |
« : Maja 11, 2009, 13:51:44 » |
|
Wszem i wobec ujawniona zostaje konwencja NATcon'u. Konwencja zwana pokrótce Night Life będzie opiewać między innymi bary, puby, kasyna, salony gry, hotele miłości i inne tego przybytki. Nie ograniczymy się tylko do czasów współczesnych, postaramy się też przedstawić i przybliżyć to jak Japończycy bawili się wieczorami i nocami także dawniej, w wiekach gdy reszta świata dla nich nie istniała.
|
|
|
|
|
|
|
Ifrexalis
Nowy użytkownik

Wiadomoci: 16
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maja 11, 2009, 14:10:01 » |
|
Ciekawe, konwencja nocna w dzień (głównie), czyli zasłony w akcji, okna zabite deskami 
|
|
|
|
|
|
|
Death
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maja 11, 2009, 14:18:04 » |
|
Będzie ciekawie ^_^...
|
|
|
|
 Piekło nigdy nie jest tak ekscytujące jak wtedy, gdy skrywa się za twarzą anioła...
|
|
|
Geradiel
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maja 11, 2009, 14:21:21 » |
|
hotele miłości
mrrr... kto zapewnia atrakcje w ww. przybytkach??;>
|
|
|
|
Baranek de aru no-wa ii ne. ranek-ni okite, polanka-e hashitte, kou utattari suru: be be be, kopytka-wa boku-wo hakonde iru be be be, kopytka-wa boku-wo hakonde iru
|
|
|
Kisara
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maja 11, 2009, 15:18:26 » |
|
mrrr... kto zapewnia atrakcje w ww. przybytkach??;>
Samoobsługa tam obowiązuje hehehehe ;] No konwencja ciekawa 
|
|
|
|
"Yeah, the world is still sleepin' while I keep on dreaming for me And their words are just whispers and lies that I'll never believe."
|
|
|
FenixXx
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maja 11, 2009, 20:10:28 » |
|
Hotele miłości już wiem że się będę dobrze bawił... jedyny problem to partnerka bo singlem zostałem ostatni 
|
|
|
|
|
|
|
PhoenixDelte
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maja 11, 2009, 20:38:23 » |
|
Wow ciekawa konwencja. Naprawdę będzie ciekawie :>
|
|
|
|
|
|
|
lili
Prowadzący
Nowy użytkownik

Pe: 
Wiadomoci: 38
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maja 11, 2009, 21:42:53 » |
|
Moglaby ekipa pod ta konwencję jakies ciuszki sobie sparawić^^ Tylko jakie^^
|
|
|
|
"Shining ray! Find your brand new way a never ending journey to be together" "Przestępczość towarzyszy nam od zawsze, więc skoro nie można się jej pozbyć, niech to przynajmniej będzie przestępczość zorganizowana" Havelock Vetinari
|
|
|
69chan
Nowy użytkownik

Pe: 
Wiadomoci: 9
♀+♀=♥
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maja 12, 2009, 10:14:37 » |
|
Tylko nie 'stawiać' żadnego +18 xDD Bo noc spędzona w sleepie czy MaxiMartenie ( sklep na przeciwko szkoły ) mnie zdecydowanie mniej pociąga 
|
|
|
|
何もない、誰も居ない. あのままあなたと この世から消えたかったよ ずっとずっと夢見てた. 
|
|
|
Xellos
Prowadzący
Nowy użytkownik

Wiadomoci: 45
Maria-chan is mai waifu! Uuuu!
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maja 12, 2009, 19:16:09 » |
|
hotele miłości
Jest jakaś chętna lolitka? :3
|
|
|
|
|
|
|
gloda
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maja 12, 2009, 20:16:37 » |
|
Temat bardzo ciekawy  Zobaczymy co z tego wynikanie! Xellos czyżbyś już rezerwował lolitki  Poczekaj nie tak prędko inni tez chcą xD
|
|
|
|
|
|
|
Geradiel
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maja 12, 2009, 20:32:21 » |
|
golda myślę, że nie trzeba będzie rezerwować bo przy takiej ilości osób jakie będą na konwencie spokojnie coś się dla każdego znajdzie ^^
|
|
|
|
Baranek de aru no-wa ii ne. ranek-ni okite, polanka-e hashitte, kou utattari suru: be be be, kopytka-wa boku-wo hakonde iru be be be, kopytka-wa boku-wo hakonde iru
|
|
|
FenixXx
|
 |
« Odpowiedz #12 : Maja 12, 2009, 21:41:02 » |
|
No jak by nie było większość maniaków i fanów to kobiety statystycznie rzecz biorąc  Ech statystyki są kochane  No i ja wam zostawię lolitki  17 to moje max max minimum  ale ogólnie to +18... wątpię by jakaś młodsza była mi w stanie zakręcić tak w głowie by zabrać się z nią na taki plener Love Hoteli Ale już szukam ciekawego stroju na noc ;] bo same bokserki to chyba było by zbyt pobudliwe XD Ale noc piżamowa była by ciekawa  All bielizna + koszulka XD
|
|
|
|
|
|
|
annighty
|
 |
« Odpowiedz #13 : Maja 13, 2009, 02:46:40 » |
|
No, konwencja rzeczywiście bardzo ciekawa, takiej się nie spodziewałam. ^_^ Widać, że szykuje się niezła zabawa, hehe.
|
|
|
|
|
|
|
PhoenixDelte
|
 |
« Odpowiedz #14 : Maja 13, 2009, 09:07:45 » |
|
Hehehe to ja też chce taką Lolitke. Wiecie najpierw Helperzy testują lolitki później orgowie. A na końcu konwentowicze :> Hmm strój na noc myślę że jakiś skompy strój królika będzie wystarczyć
|
|
|
|
|
|
|
|